Την επιτυχημένη συνταγή της επίσκεψης σε συγκεκριμένα σημεία που είναι γνωστά στο πανελλήνιο και της προβολής αυτής από τα κεντρικά ΜΜΕ, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει για ακόμη μία φορά ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος θα επισκεφτεί αύριο τον Έβρο, όπου θα επισκεφτεί Καστανιές, Βύσσα, Φέρες και ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να έχει συνάντηση με βουλευτές και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα επισκεφτεί τον Έβρο με αφορμή τις νέες πιέσεις που δέχεται η χώρα στο μεταναστευτικό, εμφανίστηκε το Σάββατο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ υποστηρίζοντας ότι 40.000 μετανάστες επιχείρησαν ανεπιτυχώς να περάσουν από τον Έβρο το 1ο τετράμηνο του 22’.

Η εμφάνιση του Θεοδωρικάκου δίνει κλίμα για το τι θα πει αύριο ο υπουργός.
Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναμένεται να επισκεφτεί το χώρο όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την επέκταση των δομών στο Φυλάκιο, ούτε να συναντήσει εκπροσώπους του δήμου Ορεστιάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, προκειμένου να απαντήσει σε κρίσιμα και ουσιαστικά ερωτήματα για την επέκταση των δομών και να καταθέσει την άποψή του στο κορυφαίο όργανο του δήμου Ορεστιάδας.
Αύριο το βράδυ πάντως, αναμένεται να υπάρξουν μονόλεπτα ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων καναλιών με έδρα την Αθήνα, όπου θα παρουσιαστεί η επίσκεψη λίγων ωρών του υπουργού στον Έβρο με θέμα τη θωράκιση των συνόρων.

Εκτός μεταναστευτικού, ενδιαφέρον θα έχει η ενδεχόμενη αναφορά Θεοδωρικάκου στην κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου Αλεξανδρούπολης, η οποία είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως αναφερθεί σε ολοκλήρωση του σκοπευτηρίου της σχολής αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, θέμα που έχει αναδείξει το thraki Νεα.

 

Το θέμα της επικοινωνίας είναι γνωστό ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος το γνωρίζει καλά. Άλλωστε πριν οριστεί υπουργός και εκλεχθεί μέσω της λίστας του επικρατείας της ΝΔ ήταν από τους γνωστότερους επικοινωνιολόγους της Ελλάδας.

Με την πολιτική ωστόσο ασχολείται πολλά χρόνια, πρώτα με την ΚΝΕ, στη συνέχεια με τον ΣΥΝ, μετά με το ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία.