Αυτό που υποψιάζονταν πολλοί, φαίνεται ότι πλέον παίρνει σάρκα και οστά.
Ο γνωστός και εξαιρετικά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη Πάρης Παπαδάκης, διεκδικεί μία θέση στη βουλή.
Ο κ. Παπαδάκης υπέγραψε αίτηση υποψηφιότητας με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου Ελληνική Λύση.

Η υπογραφή έπεσε λίγο πριν την ομιλία Βελόπουλου στην Ορεστιάδα, με τον κ. Παπαδάκη να καταθέτει και επίσημα την αίτηση υποψηφιότητας.

Το γεγονός βέβαια ότι κατέθεσε αίτηση δε σημαίνει και αυτόματα ότι θα είναι υποψήφιος, όμως για να το κάνει, προφανώς θα έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.

Αν και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, περίπου 15 άτομα θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίου στον Έβρο, δύσκολα να μείνει εκτός ο Παπαδάκης, καθώς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στις συγκεντρώσεις κατά της επέκτασης των δομών του Φυλακίου.
Παράλληλα είναι και πρόεδρος του συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα», συλλόγου με πλούσια δραστηριότητα στην περιοχή και ο ίδιος έχει μεγάλο κύκλο.

Με την προσθήκη Παπαδάκη στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, το ψηφοδέλτιο αναμένεται να αποτελείται κατά 50% από ανθρώπους της δικαιοσύνης.
Δύο δικηγόρους, τον Πάρη Παπαδάκη και τον Ηλία Ηλιακόπουλο και τον δικαστικό επιμελητή Γιάννη Δερμεντζόγλου.
Κι αν θεωρήσουμε ότι θα είναι υποψήφιος ένας από τους πρωτεργάτες της Ελληνικής Λύσης στον Έβρο ο Μαργαρίτης Κίρκος, λογικά τις δύο θέσεις που μένουν θα τις καταλάβουν δύο γυναίκες.
Κι επειδή όλοι οι υποψήφιοι μέχρι τώρα είναι από την Αλεξανδρούπολη, ας αφήσουμε τις καταγωγές κτλ, το που μένουν μετράει, ο Βελόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα εκπροσώπησης από το κεντρικό και βόρειο τμήμα του Έβρου.

Ο Πάρης Παπαδάκης στο παρελθόν είχε συναντηθεί και με τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος είχε επισκεφτεί τον Έβρο ως πρόεδρος κόμματος. Ήταν ξεκάθαρο όμως από την πρώτη στιγμή, ότι η συνάντηση με τον Τράγκα ήταν στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας κι όχι της συνεργασίας.