Συνεχίζει στον Άθλο Ορεστιάδας ο «Ρίμπο»

Για ακόμη έναν χρόνο θα παραμείνει και θα αγωνιστεί στο Άθλο, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ριζόπουλος. Ο Ριζόπουλος που ηγήθηκε της προσπάθειας για άνοδο της ομάδας στη volleyleague θα συνεχίσει να βοηθάει με την πολύτιμη εμπειρία του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Μετά την ανανέωση συνεργασίας του με τον Άθλο Ορεστιάδας ο Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου (athlos.club): «Μετά την περσινή μας μεγάλη επιτυχία και την άνοδο τις ομάδας στην volleyleague, παραμένω στην Ορεστιάδα για να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και όλοι μαζί να καταφέρουμε ακόμα έναν… «Άθλο». Θέλω να ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε αυτή η ομάδα να παραμείνει ψηλά.
Ο κόσμος πέρυσι αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Τους χρειαζόμαστε και φέτος δίπλα μας και με την παρουσία τους στο γήπεδο να μας στηρίξουν για να φέρνουμε νίκες και να έχουμε μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο!!!».