Στα μέσα Μαΐου έσκαψαν τα συνεργεία στο κέντρο της Ορεστιάδας στο πλαίσιο του έργου για την ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη.
Πόσοι μήνες πέρασαν από τότε;
Μάΐος, Ιούνιος και φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου.
ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.

Στους σχεδόν αυτούς τρεις μήνες λοιπόν, άσφαλτος έπεσε μόνο σε ένα σημείο της Κωνσταντινουπόλεως και συγκεκριμένα από τη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι και και Εμμανουήλ Ρήγα.
Κι ενώ δεκάδες επιχειρήσεις και εκατοντάδες πολίτες περιμένουν καρτερικά χωρίς να διαμαρτύρονται έντονα να πέσει άσφαλτος, για να μπορείς να πιεις τον καφέ σου χωρίς σκόνη, για να απλώσεις τα ρούχα σου, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται, άσφαλτος ακόμη δεν πέφτει.
Εξαιρείται βέβαια το γνωστό κομμάτι που προαναφέραμε και κάποιες περιοχές της Σαγήνης. Μάλιστα στο σημείο που έριξαν άσφαλτο στο κέντρο, λίγο μετά έσκαψαν πάλι για μία κάθετη σύνδεσή, αλλά αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι.

Σήμερα, συνεργεία κλείνουν τις μεγάλες λακκούβες των κάθετων συνδέσεων για τις οικοδομές.
Άσφαλτος αλήθεια, πότε θα πέσει και στα υπόλοιπα τμήματα;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς για να τελειώνει άμεσα η ταλαιπωρία των κατοίκων, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, για αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου.