ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ THRAKI ΝΕΑ

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τις δήθεν βλάβες. . . . 

 

Το thraki Νεα,, μετά την αίτησή του στη google, ελέγχθηκε εκ νέου και το αποτέλεσμα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ασφαλείας.

 

Ο μόνος που κτύπησε το thraki Νεα, είναι ο κακός άνθρωπος, ο οποίος με το προσωπείο του καλού, θέλησε να τα βάλει μαζί μας.

 

Έτσι κτύπησε κάτω από τη ζώνη, (κάνοντάς μας καταγγελίες, αυτός και η παρέα του) κάτι που δε θα κάνουμε ποτέ εμείς, γιατί απλά κάτω από τη ζώνη του, υπάρχει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.

 

Ας μην ασχοληθεί ξανά με μας. Για μας είναι ένα τιποτένιο πραγματάκι.

 

Εμείς θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε, να λειτουργούμε. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη, απ’ όλους εσάς που χθες ταλαιπωρηθήκατε και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους δεκάδες αναγνώστες μας, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας για να ενημερωθούν.

 

Συνεχίζουμε!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΜΑΔΑΚΗ

 

Χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας έλαβα δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους γνωστούς και αναγνώστες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά το συνάδελφο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι διαχειριστής «ανταγωνιστικού» μέσου με πήρε τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή.

 

 

Είναι γνωστό ότι από το διαδίκτυο πολλοί προσπαθούν να βγάλουν χρήματα με διάφορους τρόπους.

Για μένα το thraki Νεα  εκτός από εργασία και ελπίδα, είναι το μοναδικό βιοποριστικό επάγγελμα. Από εδώ προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ζωής.

Παράλληλα η εργασία στο site αποτελεί και ένα συμπληρωματικό εισόδημα για ορισμένους ανθρώπους. Όταν λοιπόν μας βάζουν στόχο να ξέρουν ότι κτυπούν και τα οικογενειακά μας εισοδήματα. Αυτό όμως μας πεισμώνει για να συνεχίσουμε πιο δυναμικά.

 

Όσο για κάποια antivarius που «κτυπάνε» κι αυτά τη δουλειά τους κάνουν. Να αγοράσουμε τις νέες τους εκδόσεις θέλουν.

Είμαστε ασφαλείς, χωρίς ιούς, χωρίς παραπομπές σε τσοντοσελίδες. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.