Την ευκαιρία να συναντήσει φίλους είχε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης, το βράδυ της Παρασκευής. Ο κ. Κελέτσης, είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση λόγω της ονομαστικής του εορτής, στους Εβρίτες.
Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, ενώ το γεγονός ότι πολλοί ξεκίνησαν από το βόρειο τμήμα του Έβρου, για να ευχηθούν από κοντά στον βουλευτή, δείχνει πέρα των άλλων, την ιδιαίτερη σχέση που έχουν μαζί του.
Στη γιορτή βέβαια, δεν μετείχαν μόνο ψηφοφόροι, αλλά και εκπρόσωποι φορέων που συνεργάζονται με τον Σταύρο Κελέτση για θέματα του Έβρου, καθώς και προσωπικοί του φίλοι.
Η συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων, δίνει ίσως και ένα μήνυμα για τις επόμενες εκλογές, με τον Σταύρο Κελέτση, όπως όλα δείχνουν να διεκδικεί ακόμη μία θητεία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Όσο για τα πηγαδάκια, κυριάρχησαν οι συζητήσεις για τον Κελέτση και την επιτυχία της συνάντησης, τις εκλογές και φυσικά τους υποψηφίους δημάρχους της Αλεξανδρούπολης.
Τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενοι ήταν παρόντες.
Πάντως, σας το υπογράφουμε. Πρώτος σε χειραψίες ήταν ο Κελέτσης, καθώς υποδέχθηκε έναν προς έναν τους καλεσμένους και δεύτερος ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.