Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ένας 18χρονος Σύριος, ο οποίος βρέθηκε στον Έβρο με κλεμμένο αυτοκίνητο. Ο Σύριος, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου από αστυνομικούς της εδικής επιχειρησιακής ομάδας επέμβασης της διεύθυνσης αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσεις, όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε όταν έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και στην έρευνα που έκαναν διαπιστώθηκε ότι ο Σύριος όχι μόνο οδηγούσε χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης, αλλά κι ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από την Αττική από το τέλος Σεπτεμβρίου.
Οι συλλήψεις ατόμων που οδηγούν κλεμμένα ή νοικιασμένα οχήματα στον Έβρο δεν είναι σπάνιες, όπως δεν είναι σπάνιες και οι περιπτώσεις αλλοδαπών οι οποίοι οδηγούν χωρίς δίπλωμα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα πρόκειται για ανήλικων. Δυστυχώς έχουν καταγραφεί και ατυχήματα, με πολλά να αφορούν σε θανατηφόρα τροχαία.
Η αστυνομία αν δεν υπάρχουν άλλοι επιβάτες στα αυτοκίνητα, ερευνά το ενδεχόμενο διακίνησης.

Φωτό: αρχείο