Δύο αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλαπεί από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν στον Έβρο.

Λίγες ώρες μετά την εξάρθρωση από την αστυνομία εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μη νομίμων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην προώθησή τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στις κλοπές οχημάτων, αστυνομικοί στον Έβρο εντόπισαν δύο κλεμμένα οχήματα.
Στην πρώτη περίπτωση, την Παρασκευή το πρωί ένας αλλοδαπός, εντοπίστηκε στην εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του τμήματος συνοριακής φύλαξης Τυχερού, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 18-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Ο οδηγός μάλιστα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.
Το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 19-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα διαπιστώθηκε ότι έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.