Μία φορά υποψήφιος βουλευτής με τον Βελόπουλο, από τους πρώτους φανατικούς υποστηριχτές του, να τα λέμε κι αυτά, ο γνωστός πλέον Μαργαρίτης Κίρκος.
Ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης, είναι ο άνθρωπος που κάνει προεκλογικό αγώνα, από την στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες στις προηγούμενες εκλογές.
Ο άνθρωπος το καλοκαίρι εργάζεται σκληρά στη Σαμοθράκη, καλώς διατηρεί διάφορες επιχειρήσεις, από ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι και πιτσαρία.

Το χειμώνα οι περισσότερες επιχειρήσεις κλείνουν και προφανώς τα αυτοκίνητα δεν ενοικιάζονται όπως το καλοκαίρι.
Έτσι βάζουμε κι μία φωτογραφία – αυτοκόλλητο Κίρκου με Βελόπουλο και προχωράμε, όσο κι αν έχει φτάσει η βενζίνη.
Που πάμε δεν ξέρουμε.
Πάντως ο Κίρκος είναι στην πίσω θύρα του αυτοκινήτου.
Μαζί με τον Βελόπουλο.
Κίρκος λίγο ακόμα.
Και λίγο μέτρο, καλό θα ήταν, όχι με το μέτρο, μέτρο.

Για να μην το ξεχάσουμε.

Το έχουν μάλλον οι πολιτευτές του Βελόπουλου. Ο Δερμιτζόγλου στο Σουφλί έχει αυτοκόλλητα στη τζαμαρία του κλειστού φούρνου που διατηρούσε η οικογένειά του.

Του Δερμιτζόγλου ακίνητα, του Κίρκου κινούμενα. . .

Και μιας και πιάσαμε τους πολιτευτές να πούμε και για τους υποψηφίους βουλευτές, καθώς στο ψηφοδέλτιο Βελόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και δύο υποψήφιοι για πρώτη φορά, άρα δεν είναι ακόμη πολιτευτές της Ελληνικής Λύσης.

Οι δικηγόροι Ηλίας Ηλιακόπουλος (πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή) και Πάρης Παπαδάκης, γνωστοί και από τις συμμετοχές τους στις κινητοποιήσεις κατά της επέκτασης των δομών στο Φυλάκιο.