Η επικοινωνία, για κάποιους ανθρώπους είναι ταλέντο, για άλλους αγγαρεία, για άλλους μέρος της δουλειάς τους.
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές και ίσως να πλησιάζουν πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζονται κάποιοι, οι βουλευτές θα τρέχουν και θα . . . επικοινωνούν.
Θες γιορτή, θες ομιλία, θες παρουσίαση βιβλίου;
Θα είναι εκεί.
Θα είναι στη λαϊκή, στις Κυριακάτικες βόλτες στο πάρκο αν έχει καλό καιρό, θα είναι και στις εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων.
Από το νέο έτος θα είναι και στις πίτες.

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσεις στον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Δερμεντζόπουλο είναι ότι είναι από τους βουλευτές που πηγαίνουν σε πολλές εκδηλώσεις.
Πηγαίνει όπου μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Το έκανε πριν γίνει βουλευτής, έχει παρουσία ως βουλευτής, τώρα και ως υποψήφιος προφανώς θα το κάνει ακόμη περισσότερο.

Ίσως είναι και το πλεονέκτημά του σε σχέση με τους άλλους δύο κυβερνητικούς βουλευτές του Έβρου. Γιατί αυτό που λέγεται είναι ότι ο Κελέτσης είναι άπιαστος σε προσβάσεις σε υπουργούς και Μαξίμου (και απόλυτα αποτελεσματικός για θέματα που απαιτεί), ενώ ο Δημοσχάκης είναι πρωταθλητής στις καταθέσεις αναφορών.

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίστει στον Δερμεντζόπουλο είναι ότι ανεξάρτητα αν θεωρείς ότι προσέφερε ή όχι με την παρουσία του ως βουλευτής, είναι ο πολιτικός που όταν απευθύνει χαιρετισμό έχει κατανοήσει ότι δεν πρέπει να κουράζει το ακροατήριο. Λέει λίγα, ελάχιστα, ίσα ίσα για να τον δουν και να μην δυσανασχετήσουν με φλυαρίες οι συμμετέχοντες. Άλλωστε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, δεν πας να ακούσεις τους βουλευτές…

Χθες βρέθηκε στη Στέρνα, όπου υπήρχε γιορτή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Με το που πήγε στο μικρόφωνο, είπε την ατάκα που λέει ο διάσημος στα πιτσιρίκια youtuber Τόλης «γεια σας παιδιά» και στη συνέχεια έδωσε τις ευχές του.
Τα παιδιά μπορεί να μη γνωρίζουν τον βουλευτή, όμως την ατάκα σίγουρα θα την αναγνώρισαν και γι’ αυτό ανταποκρίθηκαν θερμότερα στον χαιρετισμό Δερμεντζόπουλου σε σχέση με τους άλλους.
Τώρα που το σκεφτόμαστε μακάρι στον Έβρο να ήταν όλα δέντρα και Χριστουγεννιάτικες γιορτές και χαιρετισμοί του τύπου «γεια σας παιδιά». Θα ήταν καλύτερα νομίζουμε.