Νωρίς ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία, αν και δεν έχει δηλώσει ανοιχτά και κάπου, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος.
Ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι από τους πρωτεργάτες της επιτροπής για τη δημιουργία περιφερειακής ενότητας Βορείου Έβρου, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας κατήγγειλε ότι σε γνωστή ταξιδιωτική σελίδα αν γράψεις Ορεστιάδα, σου εμφανίζει τη λίμνη της Καστοριάς.

Και πράγματι, ο δημοτικός σύμβουλος έχει απόλυτο δίκιο, καθώς στη σελίδα η Καστοριά φαίνεται.
Το ερώτημα βέβαια είναι, γιατί έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια ώστε να γίνει αυτή η παρατήρηση και σε ποιες ενέργειες θα προβεί τόσο ο δήμος, όσο και ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, ώστε όχι να δημιουργηθεί λίμνη στην Ορεστιάδα, αλλά να αλλάξει αυτό το πρόβλημα με τη σελίδα tripadvisor.

Έχουμε την άποψη, ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο σε αναφορές σε προβλήματα που εντοπίζουν, αλλά να προτείνουν και λύσεις. Ο κ. Παπαδόπουλος πάντως πρότεινε λύση, «να βάλουμε έναν άνθρωπο που ασχολείται με το διαδίκτυο, απ’ ότι ρώτησα εγώ είναι μίας βδομάδας δουλειά», είπε στο δημοτικό συμβούλιο.
Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και έκανε αναφορά και στο σιτε του δήμου, ότι δεν γράφει τίποτα για τον τουρισμό στο σιτε του δήμου.

Κανένας λογικός άνθρωπος, δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτά που λέει ο κ. Παπαδόπουλος. Να διαφωνίσει με σοβαρά επιχειρημάτα μπορεί, αλλά αυτό θα το αφήσουμε σ’ αυτούς που θέλουν ή έχουν λόγους να διαφωνήσουν με τον Παπαδόπολου.
Πρέπει να παρατηρήσουμε όμως με σαφήνεια, ότι ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος ασχολείται 20 χρόνια περίπου με τα κοινά και είναι τρία χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας, τις αναφορές του, τις έκανε τώρα. Το αν τα παρατήρησε τώρα ή τώρα βρήκε την ευκαιρία να τα πει, είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Πάντως προεκλογικά είχε μιλήσει για τον τουρισμό.