Σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί ο πολιτευτής Έβρου και τομεάρχης ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής της Ελληνικής Λύσης Μαργαρίτης Κίρκος. Ο κ. Κίρκος, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, με τη συζήτηση να αφορά κυρίως ζητήματα του κεντρικού τμήματος του Έβρου.

Κατά την συζήτηση τους, ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή την ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος Σουφλίου αλλά και τα αιτήματα που του έθεσε ο κ.Καλακίκος. Τον διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η Ελληνική Λύση με τον πρόεδρο της Κυριάκο Βελόπουλο, είναι στην διάθεση του για να τα μεταφέρουν σε κεντρικό επίπεδο προς την κυβέρνηση αλλά και να πιέσουν με κάθε τρόπο για την επίλυση τους.
Στη συνέχεια, ο Μαργαρίτης Κίρκος συνάντησε στην πόλη πολλούς πολίτες αλλά και επαγγελματίες, άκουσε με πολύ προσοχή την κραυγή αγωνίας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, με την ακρίβεια που καλπάζει, το λαθρομεταναστευτικό που αποτελεί ιδιαίτερα για την περιοχή μας έναν πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Στην πόλη του μεταξιού, ο πολιτευτής επεσήμανε ότι η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος έχουν αποδείξει πως βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, ο ίδιος αφουγκράζεται τις αγωνίες και την δικαιολογημένα αγανάκτηση τους και πως θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του για να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.