Σε καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του 12χρονου γιου της μέσα στο σχολείο, την ώρα λειτουργίας προχώρησε μητέρα στο thraki Νεα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 12χρονος δέχθηκε επίθεση από 13χρονο την ώρα του διαλείμματος στο γυμνάσιο Νέας Καλλίστης Ροδόπης, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.
Η μητέρα όταν ενημερώθηκε από τον γιο της για το περιστατικό έσπευσε στο σχολείο και όπως αναφέρει μέσα στο γραφείο του διευθυντή δέχθηκε και η ίδια επίθεση από τον 13χρονο, ο οποίος τη κτύπησε στην κοιλιά.
Μητέρα και γιος, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου ο 12χρονος παρέμεινε για νοσηλεία για ένα 24ωρο.

Τόσο ο 12χρονος όσο και η μητέρα του, εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ο οποίος μιλώντας στο thraki Νεα, ανέφερε ότι υπήρχαν ευρήματα, όπως εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις στο παιδί και ευρήματα στη βουβωνική χώρα της μητέρας.

Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τη διεύθυνση του σχολείου, όπου και υπήρχε η ενημέρωση ότι για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι προϊστάμενες αρχές.
Για την υπόθεση έχουν υποβληθεί μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, τόσο από την οικογένεια του μαθητή που καταγγέλλει ξυλοδαρμό, όσο και από την οικογένεια του μαθητή που καταγγέλθηκε.