Το Φροντιστήριο Ευκλείδης  αναλαμβάνει την προετοιμασία υποψήφιων για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ, που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2023. Το πρόγραμμα παρέχεται διαδικτυακά μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Τα μαθήματα προετοιμασίας θα διεξάγονται online με την παρουσία φυσικού καθηγητή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, καθώς προσφέρεται και η δυνατότητα καταγραφής των μαθημάτων. Οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε πλήρες εκπαιδευτικό υλικό, ενώ μπορούν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον καθηγητή για επίλυση αποριών και καθοδήγηση.

 

Τα πακέτα μαθημάτων περιλαμβάνουν:

  • Εβδομαδιαία online tests προσομοίωσης με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στην ύλη του διαγωνισμού
  • Αναλυτικές σημειώσεις για κάθε μάθημα και ενότητα που καλύπτουν πλήρως την εξεταστέα ύλη
  • Συνεχής στήριξη και παροχή κατευθυντήριων οδηγιών από καθηγητές

Ή έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 15:00. Θα διαρκούν 3 ώρες και θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και  Κυριακή 15:00-18:00, μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο της  εξέτασης.

Το κόστος του προγράμματος διαφέρει ανά πακέτο μαθημάτων:

650,00 € Τιμή πακέτου μαθημάτων online και ασύγχρονα (Προκαταβολή 200€)
550,00 € Τιμή πακέτου μαθημάτων online και ασύγχρονα για συμμετέχοντες/-ουσες που ανήκουν στο μητρώο ανέργων (Προκαταβολή 200 €)
500,00 € Τιμή πακέτου μαθημάτων online και ασύγχρονα (εφάπαξ)

 

500,00 € Τιμή πακέτου μαθημάτων online και ασύγχρονα εφόσον γίνει ομαδική εγγραφή τριών ατόμων (Προκαταβολή 200 €, ανά άτομο)

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Οι θέσεις των τμημάτων είναι περιορισμένες για αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν έγκαιρα  την αίτηση συμμετοχής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail : eukleidisfrontistiria@gmail.com