Στον ενικό απευθύνθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου σε δημοτικό σύμβουλο – Μόνο στη σελίδα του δήμου Διδυμοτείχου μπορείς να δεις βίντεο. . .

Κακός χαμός έγινε για ακόμη μία φορά στο δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου, όπου η δημοτική αρχή είχε θέσει ως θέμα την έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης του Διδυμοτείχου.
Κι ενώ το θέμα ξεκίνησε να συζητείται, υπήρξαν διαφωνίες, αποφασίστηκε διάλειμμα όπου κατά την συνηθισμένη τακτική στο δήμο Διδυμοτείχου έγινε σύσκεψη επικεφαλής παρατάξεων στο γραφείο του δημάρχου και στο τέλος, η δημοτική αρχή αποφάσισε την απόσυρση του θέματος.
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου Γιάννης Σαρσάκης, κατέθεσε τις διαφωνίες του, για να εισπράττει στο τέλος απαντήσεις από τον δήμαρχο Διδυμοτείχου σε πρώτο ενικό πρόσωπο.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από τη σελίδα του δήμου Διδυμοτείχου, ο οποίος μπορεί μεν να μεταδίδει τις συνεδριάσεις, αλλά τα βίντεο «είναι κλειδωμένα» για θέαμα εκτός σελίδας του δήμου. Όποιος θέλει να δει το βίντεο μπορεί να πατήσει εδώ. Μετά τα 50 περίπου λεπτά διακοπής στα τελευταία πέντε λεπτά, το ενδιαφέρον και οι ενικοί.
Στο μεταξύ, χθες ο δήμος Διδυμοτείχου έστειλε ακόμη ένα δελτίο Τύπου με λάθη, με τη λέξη μήνυμα να είναι ανορθόγραφη. Προφανώς κι αυτό το λάθος. . . θα έγινε εκ παραδρομής.

Ο δήμος Διδυμοτείχου καλεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ξανά δημοτικούς συμβούλους σε συνεδρίαση, όπου το πρώτο θέμα αφορά στην έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης.