Από τα δυνατότερα χαρτιά που η ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα έφερνε σε δύσκολη θέση από το νυν δήμαρχο μέχρι και τον τέως.

Κλείνει προς το παρόν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Βαγγέλη Ρούφου για το δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς ο κ. Ρούφος παραμένει διοικητής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Για να ήταν υποψήφιος δήμαρχος ο Βαγγέλης Ρούφος, έπρεπε να καταθέσει την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή, πράγμα που δεν έκανε κι ως εκ τούτου, προς το παρόν κλείνει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του.
Το δεδομένο όμως αφορά μόνο προς το παρόν, καθώς στο μέλλον είναι όλα ανοιχτά και ήδη όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες της υπόθεσης, τονίζουν ότι η σελίδα Ρούφος για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει κλείσει, αν και είναι στην ουσία η δεύτερη φορά που αποσύρεται.

Στο μεταξύ, όλοι όσοι επιθυμούν, θέλουν, θα ήθελαν (το θα τους ήθελαν το κρατάμε σε απόσταση) να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.
Δεν αναφερόμαστε στο νυν δήμαρχο, στον τέως ή στον Σάββα Δευτεραίο, αλλά σε υποψήφιους που ακούγονται, αλλά οι ίδιοι περιμένουν ή το συνδυασμό έτοιμο ή να βρουν τους πρώτους δεδομένους υποστηριχτές.
Διαρροές, κουβέντες και μπηχτές σε καφετέριες, καμία είδηση σαν πληροφορία, όλα μετράνε, για την τελική μέτρηση δυνάμεων.
Μετά τις εθνικές εκλογές όμως, θα πρέπει να δούμε σοβαρά υποψηφιότητες και αποσύρσεις.
Μετά την απόσυρση Ρούφου, κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους.
Μην καταλήξουν όμως από το πολύ τρίψιμο, να πάθουν έγκαυμα και δεν ψηφίσουν.