Θετική εντύπωση και πολλά ευχάριστα σχόλια, είχε προκαλέσει η ανάρτηση του thraki Νεα, σχετικά με τον σύλλογο Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης. Ο σύλλογος τον Φεβρουάριο του 2020 είχε πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και τα δώρα που κληρώθηκαν στη λαχειοφόρο αγορά, δεν ήταν προσφορές καταστημάτων, αλλά αγορασμένα από τοπικά παραδείγματα.

Το thraki Νεα, ενημερώθηκε για τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καβύλης «Ο Άγιος Δημήτριος», ότι είναι κι αυτός ένας σύλλογος που διαφέρει.
Και διαφέρει, γιατί δεν ζητάει δώρα, αλλά αγοράζει δώρα από τοπικές – οικογενειακές επιχειρήσεις της Ορεστιάδας.
Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Principal και τα δώρα που θα διατεθούν στους συμμετέχοντες θα είναι αγορασμένα.
Όπως πληροφορούμαστε, δεν θα είναι απλά δώρα, αλλά δωροεπιταγές κι αυτό είναι ακόμη καλύτερο.
Όπως και να το κάνεις, δεν είναι λίγο να κερδίσεις για αγορές από καταστήματα ρούχων, τοπικά σούπερ μάρκετ, αλλά και βενζινάδικα!

Και όχι μόνο αυτό.
Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόλις 14 ευρώ και για τα παιδιά μόλις 10 ευρώ.
Η διαφορά καμιά φορά, κάνει κάποιους συλλόγους να ξεχωρίζουν.
Θερμά συγχαρητήρια και στον σύλλογο Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης και στο Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καβύλης «Ο Άγιος Δημήτριος».
Μακάρι να ακολουθήσουν – να αντιγράψουν – κι άλλοι, αυτές τις ενέργειες. Έτσι θα στηριχθεί πραγματικά η τοπική οικονομία.