Οι καθιερωμένες ετήσιες συγκεντρώσεις εργαζομένων για την κοπή βασιλόπιτας, δεν είναι πάντα ίδιες. Αν και όλες έχουν σαν σκοπό, την καλύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών σχέσεων, κάποιες συγκεντρώσεις, θυμίζουν πραγματικά οικογενειακές γιορτές.
Οι άνθρωποι της EBROSOFT και της Polymedical, είχαν για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στο Χάραμα στη θάλασσα, σε μία ζεστή γιορτή για την κοπή της πίτας για το 2023.

«Με την ευκαιρία της κοπής της Βασιλόπιτας, ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας προς όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, ότι για το 2023 θα καταβάλλουμε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες να είμαστε δίπλα στην κάθε σας ανάγκη με Αμεσότητα, Αξιοπιστία και Επαγγελματισμό«, είναι το μήνυμά τους, υπόσχεση πάντως που όσοι συνεργάζονται με τις εταιρείες και γνωρίζουν τα προϊόντα τους, αντιλαμβάνονται ότι τηρείται εδώ και χρόνια.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Καζάκος από τον Μαΐστρο, ενώ τυχερός της βραδιάς, ύστερα από κλήρωση, καθώς το φλουρί έπεσε στον Βασίλη Ξιωτίδη, αναδείχθηκε ο Χρήστος, εργαζόμενος στην Polymedical.
Τα προϊόντα της Polymedical μπορείτε να τα βρείτε στο κεντρικό κατάστημα στη λεωφόρο Δημοκρατίας 386, αλλά και τηλεφωνικά στο 25510 81914.
Τα χαρτικά και τα άλλα προϊόντα της EBROSOFT και τα χαρτικά ΜΑΧΙ, σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα σ’ όλη την περιφέρεια.

 

 

Η πρώτη γενιά των επιχειρήσεων, με τον Βασίλη Ξιωτίδη και τον Βασίλη Καραγκιοζίδη, τα τελευταία χρόνια, έχει την απαραίτητη πλέον συνδρομή των υιών, Στέφανου Ξιωτίδη και Γιάννη Καραγκιοζίδη.

Info: Ο όμιλος EBPOSOFT-ECOMEDICAL-POLYMEDICAL εξειδικεύεται στην πρόληψη και στην ανάρρωση με την παροχή προϊόντων, όπως, νάρθηκες, κολάρα, ζώνες, μαξιλάρια, προϊόντα ακράτειας, επιθέματα κατακλίσεων, είδη εγκυμοσύνης, υγειονομικό υλικό, προϊόντα προστασίας, αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, αναλώσιμα ιατρείων, αναπηρικά αμαξίδια και χαρτικά προϊόντα. Τα χαρτικά οι καταναλωτές μπορούν να τα προμηθευτούν από δεκάδες σημεία λιανικής με την επωνυμία EBPOSOFT επιλέγοντας προϊόντα του Έβρου!