Όσο κι αν αναζητεί ένας δημοσιογράφος, ένας ψηφοφόρος, οποιοσδήποτε στοιχεία για συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτή Έβρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πρόκειται να βρει. Ο λόγος για την υποψήφια βουλευτή Έβρου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Δροσιά Μουλατζίδου. Η κα. Μουλατζίδου, δεν έχει facebook και instagram.
Μπορεί στις μέρες μας οι υποψήφιοι να θεωρούν απαραίτητο εργαλεία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να είναι, είναι η αλήθεια, όμως η Δροσιά Μουλατζίδου δεν τα έχει αξιοποιήσει ακόμη.
Ίσως επειδή δεν έχει χρόνο, ίσως επειδή κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης χωρίς αυτά, ίσως για άλλους λόγους.

Ποια είναι η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

 

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1973.

Σπούδασε ιατρική στην Ιατρική Σχολή Βουκουρεστίου και στη συνέχεια απέκτησε ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.
Από το 2009 υπηρετεί ως ιατρός με ειδικότητα γενικής ιατρικής στο Περιφερειακό ιατρείο Φερών.
Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Γιώργο Λαζαρίδη από τις Φέρες και έχει μία κόρη την Μαρίνα 13 ετών. Κατοικεί μόνιμα στην Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.
Είναι δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης.

Η Δροσιά Μουλατζίδου, μόνο τυχαία επιλογή δεν είναι για το κόμμα της. Είναι κάτι παραπάνω από αναγνωρίσιμη στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, έχει πολλές συμπάθειες, θεωρείται πετυχημένη στην εργασία της και φυσικά έχει χρόνια παρουσία στα κοινά.
Με λίγη περισσότερη δουλειά και οπωσδήποτε αναγνωρισιμότητα που απαιτείται στο βόρειο τμήμα του Έβρου, μπορεί να κάνει, όχι την έκπληξη, αλλά την ανατροπή.
Κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά και οι συνυποψήφιοί της στο κόμμα, όσο και οι υποψήφιοι άλλων κομμάτων.