Να βρεθεί λύση για τους εργαζόμενους της Olympus Bank, της οποίας από το Σάββατο η τράπεζα της Ελλάδας ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας ζητάει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Ο τομέας οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ζητάει να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, καθώς αφορούν σε θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε ευαίσθητες περιοχές του Έβρου και της Δράμας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος.

Το κλείσιμο της συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος» αποτελεί αναμφίβολα αρνητική εξέλιξη, καθώς εκτός των άλλων αφορά ευαίσθητές και με πολλά προβλήματα περιοχές της Δράμας και του Έβρου.
Η κυβέρνηση που πολλαπλώς έχει ευνοήσει τις τράπεζες, ιδιαίτερα, δε, επιτρέποντας να κερδοσκοπούν από το άνοιγμα του περιθωρίου των επιτοκίων, έχει υποχρέωση να φροντίσει ώστε η Εθνική Τράπεζα μαζί με τις καταθέσεις να διασφαλίσει και τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων στην «Όλυμπος».
Μόνο με αυτό τον τρόπο, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι όσο και η ευρύτερη περιοχή δεν θα υποστούν τις επιπτώσεις της ανεργίας. Επιβάλλεται να το πράξει άμεσα.

Η Εθνική τράπεζα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα μεριμνήσει να συζητήσει με τον ειδικό εκκαθαριστή για θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους της Olympus Bank.