Από τη Δράμα η «πρώτη επίσημη» του Τοψίδη για τη διεκδίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ
Συναντήσεις στην Ορεστιάδα, με σκοπό να αποκλείσει το ενδεχόμενο στελέχη που είχαν στηρίξει το νυν περιφερειάρχη στις προηγούμενες εκλογές να το κάνουν και τώρα, είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο κ. Τοψίδης, είχε σειρά επαφών κυρίως με άτομα που εμφανίζονται δυσαρεστημένα από τα αποτελέσματα της διοίκησης της περιφέρειας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μεταγραφές. Ο κ. Τοψίδης, εντείνει τις προσπάθειες για δημιουργία ισχυρού ψηφοδελτίου, το οποίο θα κινηθεί ανεξάρτητα, μετά και τη στήριξη του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του νυν περιφερειάρχη.

Ο κ. Τοψίδης, θέλει ένα ξεκάθαρο ποσοστό στον Έβρο και ειδικά στην Ορεστιάδα, με στόχο να έχει το απόλυτο προβάδισμα στο 2ο γύρο των εκλογών.
Στο μεταξύ, ο Χριστόδουλος Τοψίδης, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για την περιφέρεια ΑΜΘ από την περιφερειακή ενότητα Δράμας. Ο κ. Τοψίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης και στις εκλογές του 2019 και έχασε στο νήμα, επίσημα πλέον δηλώνει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης.
Σε ειδική εκδήλωση στη Δράμα, η παράταξη Περιφερειακή Σύνθεση ανακοίνωσε του 8 πρώτους υποψηφίους της.
Πρόκειται για τους: Θένια Βασιλειάδου, Αργύρη Πατακάκης, Μιχάλη Μουρβετίδης, Αλέξανδρο Παναγιωτίδης, Νίκο Τσαύλος, Μανώλη Μπαλαντινάκης, Χρήστο Γκόντιας και Χρήστο Κιοσσές.
Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και το καλωσόρισμα των νέων μελών στην παράταξη, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης δήλωσε: «Σήμερα από τη Δράμα κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα – ενός αγώνα που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόλησή μας με τον Β βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια μας.
Η παράταξή μας από την ημέρα που δημιουργήθηκε παραμένει προσηλωμένη σε έναν στόχο και αυτός είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η πρόοδος και η ευημερία του. Είμαι περήφανος που όλα τα μέλη της παράταξης μας μέχρι σήμερα εργάζονται προσηλωμένα για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, προτείνουν λύσεις, έχουν οργανωμένες προτάσεις, που όλες μαζί συνιστούν το πρόγραμμά μας που θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων διακινούν ανυπόστατες φημολογίες, αλλά δεν τους επιτρέπω να μας παρασύρουν σε κουτσομπολιά και κουβέντες καφενείου. Η δική μου απάντηση – η δική μας απάντηση είναι η προσήλωση στον στόχο και την πορεία μας η οποία θα είναι νικηφόρα χάρη στη στήριξη όλων υμών.
Από δω, από τη Δράμα, την οποία κάποιοι έχουν ξεχάσει και επιτρέπουν σε ορισμένους να τη διαχειρίζονται ως τσιφλίκι τους, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες θα βάλουμε τέλος στις καθεστωτικές πρακτικές που κρατούν την Περιφέρεια μας καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις όλων των δεικτών.
Από δω από τη Δράμα, υπόσχομαι ότι σε λίγους μήνες κάθε Περιφερειακή Ενότητα και η Περιφέρεια μας συνολικά θα μπουν σε τροχιά ανάπτυξης και θα βγουν από τέλμα που τους έχει θέσει η ανίκανη σημερινή διοίκηση και το οποίο απεικονίζεται στους δείκτες της φτώχειας που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.
Ευχαριστώ και καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη της παράταξής μας, αλλά κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο που μας δίνει δύναμη να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε».
Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις υποψηφίων ανά Περιφερειακή Ενότητα θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα από δω και στο εξής.