Απόψε ο Άθλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται τον κόσμο του για πολλούς λόγους.

Ακόμη μία φορά, οι κάτοικοι της Ορεστιάδας πρέπει να στηρίξουν με κάθε τρόπο την ομάδα του Άθλου. Ο Άθλος υποδέχεται τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στις 19:00 στο Νίκος Σαμαράς και με νίκη θα περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους 4 του κυπέλλου.
Ο Άθλος χρειάζεται τους φιλάθλους του, όχι μόνο για να τον εμψυχώσουν στο γήπεδο, αλλά και για να στηρίξουν οικονομικά με την αγορά εισιτηρίου την μεγάλη ομάδα της περιοχής.

Βράβευση της ιστορικής 1ης ομάδας του Άθλου

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Κυπέλλου η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας θα τιμήσει την πρώτη ομάδα του συλλόγου, που πριν 8 χρόνια πίστεψε στο όραμα της διοίκησης του Γιώργου Τσολακίδη και έβαλε το δικό της “λιθαράκι” στην δύσκολη πορεία που διήνησε ο Άθλος μέχρι να φτάσει από την τοπική κατηγορία, στη σημερινή καταξίωση της ομάδας μας στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Οι επόμενοι αγώνες του πρωταθλήματος

Ο Άθλος στις 25 Φεβρουαρίου θα παίξει εκτός έδρας με τον ΟΦΗ, ενώ στις 11 Μαρτίου θα υποδεχθεί στην Ορεστιάδα τον ΠΑΟΚ. Τον τελευταίο του αγώνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα τον δώσει στο γήπεδο του Μίλωνα στις 18 Μαρτίου.