Karakatsanis toursΕυριπίδου 69 Ορεστιάδα 25520 – 23124 25520 – 29526 & 7 (Ωράριο καταστημάτων)Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό: 25520 – 24003Ε-mail: karakatsanis.tours@gmail.com

 

 

 

3 ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ 

             ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 


1η Μέρα: Σάββατο 24.12.11

Αναχώρηση ώρα 07.30 το πρωί, διέλευση συνόρων Καστανέων, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη με ολιγόλεπτη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην Βασιλίδα των πόλεων με την Βασίλισσα των Εκκλησιών, Περιήγηση στα Χερσαία τείχη μέχρι την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη ή να επισκεφθούμε το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ελεύθεροι οι εκδρομείς για ξεκούραση ή για βόλτα στην μεγάλη οδό του Πέραν με τα πολυάριθμα καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Κυριακή 25.12.11 (Χριστούγεννα)

Ξύπνημα, πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το κέντρο του Ορθόδοξου πολιτισμού το “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ” ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε την Χριστουγεννιάτικη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Μονής ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος), θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ και θα καταλήξουμε στην Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (εις του Θεού Σοφία), χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ. Θα επισκεφθούμε επίσης το παλάτι του ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους ανεκτίμητους θησαυρούς των σουλτάνων. Το μεσημέρι γεύμα στο εστιατόριο GELIK (σπίτι της κινηματογραφικής Λωξάνδρας), επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική και χορούς της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

 

 

3η Μέρα: Δευτέρα 26.12.11

Ξύπνημα, πρωινό και στην συνέχεια (προαιρετικά) θα κάνουμε κρουαζιέρα στο Βόσπορο ξεκινώντας από την είσοδο του Κερατίου Κόλπου από όπου θα βλέπουμεπανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη με τα μνημεία της όσο και την πλευρά του Γαλατά με τον περίφημο Πύργο. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο-ξενοδοχείο GIRACAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, βλέπουμε τα δύο μεγάλα Φρούρια από την δεύτερη γέφυρα και επιστρέφουμε πλησίον της Ασιατικής πλευράς του Βοσπόρου στον Κεράτιο κόλπο. Επίσκεψη στο Εμπορικό κέντρο FORUM για βόλτα στα καταστήματα, φαγητό ή να επισκεφθούμε το μεγαλύτερο ενυδρείο της Ευρώπης.. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, άφιξη στα σύνορα, έλεγχος τελωνείων, άφιξη στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο

– Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια

– Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο

– Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

– Αρχηγό – συνοδό του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Εισόδους μουσείων,

– νυχτερινών κέντρων, και γενικά ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται προαιρετικό

– Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:    150 EURO
Μονόκλινο:    200 EURO
Παιδί από 6 έως 10 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:     130 EURO
Παιδί έως 5 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς:      80 EURO

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ KARAKATSANIS TOURS ΕΔΩ