Αν δεν προσληφθεί γιατρός, σύντομα το Τρίγωνο θα μείνει χωρίς παιδίατρο και τότε δε θα είναι προεκλογική περίοδος. . .

Για επίλυση του προβλήματος της έλλειψης παιδιάτρου από το κέντρο υγείας Δικαίων μιλάει ο βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης. Ο κ. Κελέτσης εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρει ότι:
Επιλύεται το πρόβλημα της Παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Δικαίων.
Δυστυχώς όμως, το πρόβλημα είναι ότι η παρέμβαση Κελέτση δεν είναι αρκετή. Δεν αρκεί απλά να παραμείνει η παιδίατρος η οποίο σε λίγες εβδομάδες θα βγει στη σύνταξη. Λύση – η μοναδική λύση – θα ήταν η προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας γιατρών, με την προκήρυξη να έπρεπε να είχε γίνει εδώ και μήνες, καθώς ο κίνδυνος το κέντρο υγείας να στερηθεί γιατρούς θα είναι άμεση. Κι αυτό όχι μόνο γιατί θα συνταξιοδοτηθεί η παιδίατρος κι άλλοι γιατροί, αλλά και γιατί μέχρι να βγουν προκηρύξεις και να βρεθούν γιατροί θα περάσουν μήνες.
Κι αναρωτιόμαστε, αν οι βουλευτές του Έβρου έθεσαν εγκαίρως αυτά τα προβλήματα στο υπουργείο υγείας.
Αναρωτιόμαστε, όταν οι Εβρίτες συμμετείχαν στις πρόσφατες προεκλογικές εκδηλώσεις  του βουλευτή Δερμεντζόπουλου, σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, αν πήραν και απαντήσεις που να τους ικανοποιούν για τον Έβρο.
Ρωτάμε γιατί ο Δερμεντζόπουλος δε μας είχε καλέσει γι’ αυτό υστερούμε ως προς τη μεταφορά της έγκυρης πληροφορίας για το τι είπε στις ομιλίες του.

Τι αναφέρει ο κ. Κελέτσης για το πρόβλημα της έλλειψης παιδιάτρου από το κέντρο υγείας Δικαίων.

Την διαβεβαίωση ότι θα παραταθεί η παραμονή στην υπηρεσία και στο Κέντρο Υγείας Δικαίων της Παιδιάτρου που υπηρετεί εκεί ως σήμερα, έλαβε ο Βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Έτσι επιλύεται το πρόβλημα της έλλειψης της συγκεκριμένης ειδικότητας στο Κέντρο Υγείας Δικαίων. Ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο τις επόμενες μέρες.
Ο βουλευτής Έβρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα της κοινωνίας του Τριγώνου και του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, παράτασης της παραμονής της Παιδιάτρου που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Δικαίων. Έτσι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου όσον αφορά την συγκεκριμένη ειδικότητα που εξυπηρετεί κυρίως τα νέα ζευγάρια που μένουν εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης δημόσια τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου για την συνεργασία που είχαμε για το συγκεκριμένο θέμα και την άμεση κινητοποίησή του!»