Εκλογές είχαν πριν λίγες μέρες τα μέλη του σωματείου επαγγελματιών πρακτόρων ΟΠΑΠ Έβρου.
Το σωματείο που μετράει χρόνια παρουσίας ασχολείται μεταξύ άλλων με τα ζητήματα του κλάδου με τις εκλογές να πραγματοποιούνται σε καλό κλίμα.
Ανάμεσα στους εκλεγμένους στο νέο διοικητικό συμβούλιο είναι ο Σταμάτης Τσιακίρης. Ο κ. Τσακίρης είναι από το Σουφλί και δημοτικό σύμβουλος του δήμου Σουφλίου. Από την πρώτη στιγμή πάντως ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει με κάθε δυνατότητά του το σωματείο, όμως δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου. Ο λόγος έχει να κάνει με την ενασχόλησή του με το δήμο Σουφλίου και την πιθανότητα να διεκδικήσει το δήμο.
Ο Σταμάτης Τσιακίρης, είναι από τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ρόλο και παρουσία στην αντιπολίτευση και έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για το μέλλον του δήμου. Είναι από τους δημότες που διαφωνούν σε πολλά με τη δημοτική αρχή και προσπαθεί να αναδείξει μία διαφορετική εικόνα από αυτή που ίσως προβάλλεται από κάποια ΜΜΕ. Αν και έχουμε ακόμη χρόνο και . . . βάθος για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, το κλίμα στα δημοτικά δρώμενα θερμαίνεται πολύ.
Όσον αφορά στο σωματείο επαγγελματιών πρακτόρων ΟΠΑΠ Έβρου, πρόεδρος εκλέχθηκε με ομοφωνία ο Γιάννης Καπετανίδης, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα το οικογενειακό πρακτορείο, με παρουσία δεκαετιών στην πόλη της Ορεστιάδας και πολλά κέρδη στους παίκτες του.