Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και εργαζομένους του Έβρου προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους, είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης» Μαργαρίτης Κίρκος.
Στο πλαίσιο των συνεχών περιοδειών και συζητήσεων του με τους απλούς πολίτες σε κάθε πόλη και χωριό του νομού, προκειμένου να αφουγκραστεί από κοντά την τοπική κοινωνία, ο κ. Κίρκος είχε συναντήσεις και με θεσμικούς εκπροσώπους.
Συγκεκριμένα:
Συναντήθηκε με τον Σύλλογο Τριτέκνων Έβρου στα γραφεία τους και άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τα αιτήματα και τα θέματα που του έθεσαν. Όπως:
• Οικογένειες με τρία παιδιά να χαρακτηριστούν πολύτεκνες, όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Αφορολόγητο ποσό 17.000 ευρώ
• Επιδότηση παιδιού, 1ο 40 ευρώ, 2ο 70 ευρώ, 3ο 140 ευρώ
• Με την απόκτηση του τρίτου παιδιού, έκπτωση 50% στους Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας (ΔΕΗ-Ύδρευση κ.λ.π)
• Έκπτωση 50% στα μέσα μαζικής μεταφοράς
• Άτοκος δανεισμός για την αγορά κατοικίας, ανέγερσης ή επισκευής
• Σύνταξη για την μητέρα στο 60ο έτος της ηλικίας, ανεξαρτήτου χρόνου ασφάλισης
Αυτά είναι ορισμένα από τα αιτήματα στήριξης της τρίτεκνης οικογένειας και μαζί με τα υπόλοιπα που του παρέδωσαν σε υπόμνημα τους, ο Μαργαρίτης Κίρκος δεσμεύθηκε να τα προωθήσει στην «Ελληνική Λύση», προκειμένου το κόμμα να τα αναδείξει και να ζητήσει την ικανοποίηση τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου, συναντήθηκε επίσης με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ στην Αλεξανδρούπολη και τους ευχαρίστησε τόσο προσωπικά, αλλά και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου, για τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν καθημερινά και σώζουν ανθρώπινες ζωές, παρά τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και μέσων. Τα αιτήματα που του παρέδωσαν οι εργαζόμενοι, είναι μεταξύ άλλων:
• Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για διασώστες-γιατρούς. Οι επικουρικοί διασώστες που προσλαμβάνονται για σύντομο χρονικό διάστημα λαμβάνουν επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών, οι μόνιμοι ΟΧΙ
• Προσλήψεις για να καλυφθούν τα τεράστια κενά, αφού εδώ και 19 χρόνια δεν έχουν βγει μόνιμες θέσεις
• Νέα ασθενοφόρα, με κρατικά χρήματα, αφού μόνο με δωρεές και επιχορηγήσεις αποκτούνται ως τώρα κάποια.
Ο Μαργαρίτης Κίρκος επισκέφθηκε επίσης στα γραφεία τους και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Κότινος». Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Ιωάννης Τόπτσης τον οποίο, όπως και όλους τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τα άτομα με ειδικές ικανότητες, συνεχάρη από καρδιάς ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου, για τον αγώνα που δίνουν. Άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τα προβλήματα, τα αιτήματα και τα παράπονα τους και τόνισε κατηγορηματικά ότι τόσο προσωπικά όσο και ως Ελληνική Λύση, στηρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες τους όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους, τις οποίες η Πολιτεία και διαχρονικά οι Κυβερνήσεις δεν στηρίζουν.