Απάντηση στην Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας» δίνει η παράταξη του Χρήστου Καζαλτζή «Δημοτική Επαναφορά».
Το Σάββατο η «Είναι στο Χέρι μας» προχώρησε σε ανοιχτή συνέλευση, όπως κάνει πάντα και επέλεξε για επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Σάκη Παπανδρέου.

Η παράταξη Καζαλτζή, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίηση ότι έκανε «κλειστή» συγκέντρωση.
Η λέξη κλειστή, μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί ότι χρησιμοποιείται, όταν η άλλη παράταξη, χρησιμοποιεί διαχρονικά το ανοιχτή.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη του Χρήστου Καζαλτζή (sic)

Μια ουσιαστική «κλειστή» συγκέντρωση, με τη συμμετοχή ΜΟΝΟ υποψηφίων της «Δημοτικής Επαναφοράς» πραγματοποιήσαμε σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης μας.
Τα μέλη του συνδυασμού μας, αντάλλαξαν απόψεις για τις προτεραιότητες, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να ακολουθήσουν, καθώς οδεύουμε στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Επαναεπιβεβαιώθηκε η προσήλωση στο στόχο της νίκης, με την πεποίθηση πως θα φέρουμε – μέσω του προγράμματός μας – την χαμένη ελπίδα και την προοπτική της εξόδου από το μαρασμό και την απομόνωση, για το δήμο μας!
Θα ακολουθήσει – πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα – η ανακοίνωση πληθώρας ονομάτων που συντάσσονται στη μεγάλη προσπάθεια της αλλαγής πλεύσης και της ανασυγκρότησης του δήμου Ορεστιάδας.
Από την οικονομία έως τις υποδομές και την καθημερινότητα.
Με διαφάνεια και σεβασμό στο σύνολο των δημοτών!

Γιατί εμείς… Ό,τι λέμε, το κάνουμε!