Τι κι αν διαμαρτύρονται για την έλλειψη φοιτητών και το ενδεχόμενο να χάσουν τη σχολή, τι κι αν ζητούν από τον υφυπουργό παιδείας Άγγελο Συρίγο να ιδρύσει νέα σχολή Ψυχολογίας και να παραμείνει η σχολή νοσηλευτικής στην πόλη, στις προσκλήσεις οι αρμόδιοι του δήμου Διδυμοτείχου, γράφουν ακόμη για ΤΕΙ.

Μπορεί στη χώρα, να μην υπάρχουν ΤΕΙ, μπορεί να μετράμε στις δύο τελευταίες κυβερνήσεις δύο μεγάλες αλλαγές, κατάργηση ΤΕΙ και ελάχιστη βάση εισαγωγής, στο γραφείο του δημάρχου Διδυμοτείχου ξαναχτυπούν.

Η ευθύνη φυσικά, είναι το ίδιου του δημάρχου ως προϊσταμένου – και εκλεγμένου.

Από το δήμο Διδυμοτείχου, έστειλαν πρόσκληση για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου και την πρόσκληση την έστειλαν, όπως αναφέρει ο δήμος και στο ΤΕΙ νοσηλευτικής (παράρτημα Διδυμοτείχου).
Τώρα, αν την έστειλαν με ηλεκτρονική αλληλογραφία, με ταχυδρομείο ή την έδωσαν χέρι με χέρι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Τους διαβεβαιώνουμε πάντως, ότι ΤΕΙ πλέον στη χώρα, ούτε και στο Διδυμότειχο δεν υπάρχει.

 

Στο παρελθόν, όταν ήταν ο προηγούμενος δηλαδή δήμαρχος, σε πρόσκληση για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων, είχε στείλει πρόσκληση από το . . .Επαρχείο. Το είχε κάνει ο δήμαρχος Πατσουρίδης, όταν τα επαρχεία είχαν καταργηθεί. . .

Είναι ένα μόνο από τα κοινά σημεία του νυν και του πρώην δημάρχου, θα μπορούσαμε να πούμε.