Μπορεί στην Ορεστιάδα να συζητήθηκε λίγο περισσότερο η κόντρα του υποψήφιου βουλευτή Έβρου με την Ελληνική Λύση Ηλία Ηλιακόπουλου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Κελέτση, έξω από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων της Ορεστιάδας, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, όμως η είδηση είναι αλλού.
Καταρχήν, όσον αφορά στο πρώτο περιστατικό ο κ. Ηλιακόπουλος υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον κ. Κελέτση, σχετικά για το που στάθηκε στον εκκλησιασμό. «Κάνε υπομονή δύο μήνες κι κάτσε και στο θρόνο του δεσπότη», ανέφερε στο thraki Νεα ο Σταύρος Κελέτσης ότι είπε στον υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης, με τη συζήτηση να καταλήγει σε λίγο πιο έντονο τόνο.

Μετά όμως επήλθε ηρεμία, η παρέλαση έγινε κανονικά και για περισσότερο από μία ώρα απλός λαός και επίσημοι, καμάρωσαν τα νιάτα, τους συλλόγους και το στρατό της Ορεστιάδας.
Κελέτσης και Ηλιακόπουλος ήταν κοντά στην «εξέδρα» των επισήμων, όμως όχι τόσο κοντά.
Μετά την παρέλαση, ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης, έδωσε πραγματικά ρέστα. Κι αυτό γιατί, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει πάρα, μα πάρα πολλές γνωριμίες στο βόρειο τμήμα του Έβρου.

Επί χρόνια από τους γνωστότερους δικηγόρους της Θράκης, ασκεί μαχόμενη δικηγορία. Συνεργάτες, πελάτες, αλλά και άνθρωποι με τους οποίος έχει βρεθεί απέναντι στις δικαστικές αίθουσες, γνωρίζουν για την υποψηφιότητά του και πολλοί σπεύδουν να τον χαιρετίσουν.
Μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου, έγινε κυριολεκτικά παρέλαση και στο σημείο που βρίσκονταν ο Ηλιακόπουλος στην πλατεία, από φίλους και μάλλον αρκετούς ψηφοφόρους.