Προβληματισμός αν και δεν αποτελούσε έκπληξη η απόσυρση Καραβασίλη

Συνάντηση με στόχο να αποφασίσουν πως θα κινηθούν από δω και πέρα μετά την απόσυρση του Δημήτρη Καραβασίλη από τη διεκδίκηση του δήμου Αλεξανδρούπολης, θα έχουν «μέλη του πρώην συνδυασμού». Πρόκειται στην ουσία για τους πρωτεργάτες της έμπνευσης. . . να έχουν ως επικεφαλής τον Δημήτρη Καραβασίλη, ο οποίος αποσύρθηκε πριν καν ανακοινώσει υποψηφιότητα και κυρίως χωρίς να γίνουν ποτέ γνωστοί οι λόγοι.

Πρώην μέλη της παράταξης, θα συναντηθούν σε γνωστό. . . ξενοδοχείο, προκειμένου να αποφασίσουν για το πως θα πράξουν από δω και στο εξής.
Η πρόταση για επιλογή νέας υποψήφιας μέσα από την παράταξη, δείχνει να ατονεί, αν και υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο να τους εκπροσωπήσει ή όσους τέλος πάντως συμφωνήσουν σε νέο συνδυασμού.

Η επιλογή στήριξης Σταυράκογλου, πέφτει στο τραπέζι, όμως επειδή πολλοί θεωρούν ότι η απόσυρση Καραβασίλη, προηγήθηκε της ανακοίνωσης υποψηφιότητας Σταυράκογλου, απομακρύνει τη συνεργασία μαζί του.
Για στήριξη του νυν δημάρχου, ούτε λόγος, όπως και για σκέψεις συνεργασίας με Πέτροβιτς, καθώς ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς λέει ότι θα κατέβει για δήμαρχος, αλλά δεν λέει, σε ποιον δήμο.

Οι συζητήσεις φουντώνουν, οι συναντήσες θα αυξηθούν και ο χρόνος δεν πιέζει, καθώς μετά τις εθνικές εκλογές, όλα μπορούν να ανατραπούν.