Όπως ο εαυτός μας, έτσι και το αυτοκίνητό μας, με την πάροδο του χρόνου έχει ανάγκη από περισσή φροντίδα. Ξεκινήστε, λοιπόν, την ανανέωση και θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικός είναι ο φωτισμός αυτοκινήτου, είτε ο εξωτερικός είτε ο εσωτερικός. Λάμπες αυτοκινήτου, φώτα LED ή Xenon, και προβολείς και μπάρες LED, κυκλοφορούν σε πολύ ελκυστικές τιμές στο Gadget1 και αποτελούν την ιδανική λύση για μια ανανεωμένη εμφάνιση. Επισκεφθείτε το και… αλλάξτε του τα φώτα!

 

Οθόνες αυτοκινήτων για πολυτέλεια στο ταξίδι!

Αναβαθμίστε το ηχοσύστημα του οχήματός σας με οθόνες αυτοκινήτων Multimedia 1 din ή 2 din με Bluetooth και επωφεληθείτε από την άμεση παράδοση και τα μηδενικά έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 59€, που θα βρείτε αποκλειστικά στο Gadget1! Βρείτε ράδιο με οθόνη αφής, αναδιπλούμενη ή όχι, και ακόμη με GPS ή λειτουργικό Android σε τιμές-έκπληξη και απολαύστε την οδηγική σας εμπειρία στο μέγιστο!

 

Φανάρια όγκου για μεγαλύτερη ασφάλεια!

Στο Gadget1 μπορείτε, επίσης, να βρείτε φανάρια όγκου για περιμετρική χρήση για φορτηγά και I.X. Επιλέξτε φώτα LED, οροφής και περιμετρικής τοποθέτησης και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές τιμές, για να ανανεώσετε το όχημά σας!

 

Όργανα μέτρησης αυτοκινήτου

Ολοκληρώστε την… ανανέωση με όργανα μέτρησης αυτοκινήτου! Γνωρίστε ολόκληρη τη συλλογή του Gadget1 και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Όργανα μέτρησης θερμοκρασίας, πυρόμετρα, μπαρόμετρα, βολτόμετρα, στροφόμετρα, όργανα μέτρησης θερμοκρασίας νερού, όργανα μέτρησης στάθμης καυσίμου στο ρεζερβουάρ και άλλα πολλά είναι εκεί, για να σας λύσουν όλες σας τις… απορίες! Επισκεφθείτε με ένα click το gadget1.gr, αποκτήστε ό,τι αξεσουάρ χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας και απολαύστε ασφαλείς βόλτες!