Γάμος χωρίς bachelorette δεν γίνεται και bachelorette χωρίς τις φίλες σας δεν γίνεται! Γι’ αυτό, δείξτε τους την αγάπη και την εκτίμησή σας με τα καλύτερα δώρα για bachelorette. H Loving Bride by Tsveta Christou έχει δημιουργήσει μια σειρά από πρωτότυπα δώρα για τις φίλες της νύφης και εκπληκτικά αναμνηστικά κουμπάρας, που διακρίνονται για την ποιότητα και την αισθητική τους. Νεσεσέρ, τσάντες, κουτιά πολυτελείας με κεριά και αρωματικά χώρου, βραχιόλια, scrunchies και πολλά άλλα συμβολικά δώρα είναι στη διάθεσή σας για να πείτε «ευχαριστώ» από καρδιάς!

 

Δώρα για νύφη… ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας!

 

Σε περίπτωση που ψάχνετε συμβολικά δώρα για νύφη, η Loving Bride by Tsveta Christou σάς δίνει και πάλι τη λύση! Στην προετοιμασία γάμου, μπορείτε να εντάξετε το δώρο νύφης της αρεσκείας σας, το οποίο μπορεί να είναι ένα κομψό νεσεσέρ, ένα ημερολόγιο, μία καλαίσθητη κούπα, ένα αρωματικό χώρου, μια τσάντα ή ακόμα και διακοσμητικές κούκλες “just married”. Όποιο κι αν επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσει και θα το έχει ενθύμιο για μια ζωή!

 

Δώρα πρωτότυπα για στιγμές ξεχωριστές!

Εάν αναζητάτε δώρα πρωτότυπα και elegant, ένα είναι σίγουρο. Θα τα βρείτε στο concept store της Loving Bride by Tsveta Christou. Εκφράστε την ευχαρίστηση και την εκτίμησή σας με συμβολικά δώρα για bachelorette, χρηστικά κομμάτια για τη μέλλουσα νύφη και συλλεκτικά δώρα για την κουμπάρα, τις παράνυφες και τις φίλες, όπως π.χ. gift boxes και σημειωματάρια ή βρείτε δώρα για μωράκια και εταιρικά ή εποχιακά δώρα για το Πάσχα που πλησιάζει. Κάντε σήμερα click στο lovingbride.gr κι επιλέξτε δώρα που θα εντυπωσιάσουν τους παραλήπτες!