Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου. Η πρόσκληση της συνεδρίασης:

Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α/2018) και τα  άρθρα  177 και 184  του N. 4635/19 σε τακτική συνεδρίαση, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την 5η Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ., για θέματα της ημερήσιας διάταξης, που έχουν ανάγκη επίλυσης:

Ανακοινώσεις από τον κ. Πρόεδρο.

Ανακοινώσεις από τον κ. Δήμαρχο.

Ανακοινώσεις προτάσεις ερωτήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Α/Α

ΘΕΜΑΤΑ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ

1

«Έκδοση ψηφίσματος ενάντια στην υπαγωγή των ΔΕΥΑ στον έλεγχο και την εποπτεία της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων, (πρώην Ρ.Α.Ε.)»

κ. Τσιλίκας

2

«Έγκριση εισόδου – εξόδου εγκατάστασης ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας ΟΔΓΕ, εκτάσεως 70.562,00μ2 στην εκτός σχεδίου περιοχή του ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 1933 Ν. ΕΒΡΟΥ, του Δήμου Διδυμοτείχου.

κ. Ζαρκάδης

3

Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της Μελέτης “ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ” του Δήμου Διδυμοτείχου (ανάδοχος Παπαντωνίου Γεώργιος)

κ. Ζαρκάδης

4

Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της Μελέτης “ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΑΑΚΙΟΥ” του Δήμου Διδυμοτείχου (ανάδοχος Γ. Δελλούδης & ΣΙΑ Ε.Ε. – Παπαντωνίου Γεώργιος)

κ. Ζαρκάδης

5

Επί αιτήσεων των Αθλητικών Συλλόγων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης

κ. Τσιμπανλιώτης

6

Επί αιτήσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης

κ. Τσιμπανλιώτης

7

«Επαναδημοπράτηση μίσθωσης αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Ελαφοχωρίου»

κ. Τσιμπανλιώτης

8

«Επαναδημοπράτηση μίσθωσης αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Δόξας»

κ. Τσιμπανλιώτης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ