Με σύνθημα το body positivity και απαντώντας στην παγκόσμια τάση που θέλει τη μόδα να μην περιορίζεται από μεγέθη και σωματότυπους, η Mat Fashion δημιουργεί μοντέρνα plus size ρούχα, που αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα με καμπύλες και την ενθαρρύνουν να αναδείξει τη μοναδική προσωπικότητά της. Γυναικεία πανωφόρια, τζιν, νεανικά πουκάμισα, μπλούζες, φορέματα, αλλά και εσώρουχα και μαγιό σε xxl μέγεθος, περιλαμβάνονται στην πλούσια συλλογή της Mat Fashion, που είναι βέβαιο πως θα σας εντυπωσιάσει! Κάντε click στο e shop, περιηγηθείτε με την άνεσή σας και επιλέξτε εύκολα και γρήγορα τα must-have κομμάτια της νέας σεζόν!

 

Μπλούζες σε μεγάλα μεγέθη για… plus size γοητεία!

Μονόχρωμες ή εμπριμέ, αμάνικες, κοντομάνικες ή μακρυμάνικες, οι μπλούζες που θα βρείτε στη Mat Fashion είναι από υφάσματα άριστης ποιότητας, όπως σατέν ή μακό και διακρίνονται για την άψογη εφαρμογή τους. Πρόκειται για νεανικές, γυναικείες μπλούζες σε μεγάλα μεγέθη, που φτάνουν έως και xxl, οι οποίες θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα casual αλλά και βραδινά σου looks. Όλες τους σε plus size μεγέθη, είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, ενώ δεν λείπουν τα μπλουζοφορέματα, τα φούτερ και τα πουκάμισα για κάθε στιγμή της ημέρας. Εξερευνήστε ολόκληρη τη… mat συλλογή, επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο γούστο και στον σωματότυπό σας κι επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές!

 

Νέες αφίξεις που εντυπωσιάζουν!

Οι νέες αφίξεις της Mat Fashion εντυπωσιάζουν από την πρώτη μόλις ματιά! Μοντέρνα και νεανικά γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, που φτάνουν έως και xxl νούμερα, περιλαμβάνονται στις νέες παραλαβές ρούχων, που θα σας κλέψουν την καρδιά! Ρούχα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά, όλα τους επώνυμα, στιλάτα και ποιοτικά δεν γίνεται να λείψουν φέτος από την γκαρνταρόμπα σας! Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το matfashion.com, επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές και κάντε τις online αγορές σας με ένα click!

 

 

 

 

 

Πραγματοποίησε την αγορά σου online και παράλαβέ την άμεσα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.