Το είδαμε κι αυτό και δεν ξέρουμε πόσα ακόμη μπορούμε να δούμε μέχρι τουλάχιστον και τις εκλογές. Πριν λίγες μέρες το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε την 6η υποψήφια για τον Έβρο. Πρόκειται για την εκπαιδευτικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ευτέρπη Μπιλιμπίνη.
Η κα. Μπιλιμπίνη, η οποία είναι αυθεντική στο χώρο το ΠΑΣΟΚ, ίσως και να εξέπληξε κάποιους όταν αποφάσισε να κάνει like σε ανάρτηση υπέρ του κόμματος ΝΙΚΗ, το οποίο στο Διδυμότειχο έχει γνωστό φίλο τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Σαρσάκη.

Ο Σαρσάκης, αποφάσισε για ακόμη μία φορά να προβάλει το κόμμα του, το οποίο πληροφορούμαστε ότι ψάχνει υποψηφίους και στον Έβρο και η Μπιλιμπίνη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ έκανε like.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε ο κ. Σαρσάκης αναμένει και τις εξελίξεις στα δημοτικά του Διδυμοτείχου. Καθώς απ’ τη μια το κόμμα του ΝΙΚΗ δεν βρίσκει υποψηφίους, απ’ την άλλη ο συνδυασμός που προσπαθεί να δημιουργήσει ο όχι σε ρόλο «Σωτήρα» Τσιουράκης δεν μαθαίνουμε πόσα, ποια κι αν έχει πρώτα μέλη.
Μπορεί ο Σαρσάκης like να μαζεύει, αλλά πρέπει να πάρει και σταυρούς κι αν δεν βρει συνδυασμό δημοτικό, δεν θα τους πάρει. Άσε που μαθαίνουμε ότι ακόμη και ο Σιαλάκης, ο γνωστός αντιδήμαρχος της αντιπολίτευσης, που ίσως να στήριζε Τσιουράκη, έφυγε πριν δηλώσει υποστήριξη. . .