Τι χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι και να φαίνεται όμορφη; Ένα περιποιημένο πρόσωπο με τέλεια μάτια και φρύδια με προϊόντα Wimperwelle, ενυδατωμένα χείλη, αλλά και άκρα καθαρά και επίσης περιποιημένα χάρη στο σωστό μανικιούρ με προϊόντα Thuya. Ξέρετε πού και πώς θα τα πετύχετε; Κάντε μια… ηλεκτρονική βόλτα στο InBeautyLand!

 

Προϊόντα Wimperwelle για τέλεια μάτια και φρύδια!

Εάν θέλετε να πετύχετε τέλεια μάτια και φρύδια, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τα επαγγελματικά προϊόντα Wimpernwelle. Μολύβια για styling φρυδιών, lash lift, brow lamination, fixing gel, προστατευτικές φόρμες βλεφάρου, ειδικά πινέλα και βουρτσάκια, μεμονωμένα ή σε set, αλλά και mini kit, σας λύνουν τα χέρια και χαρίζουν σαγηνευτικό βλέμμα! Αναζητήστε τα στο InBeautyLand και δημιουργήστε εντυπωσιακά look για εσάς και τις πελάτισσές σας!

 

Thuya για… άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Ένα άψογο μανικιούρ αναδεικνύει τα άκρα και τα προϊόντα της Thuya το γνωρίζουν καλά αυτό! Είτε προτιμάτε απλό, είτε ημιμόνιμο, είτε ακρυλικό ή gel, τα μανό και γενικότερα τα βερνίκια νυχιών της Thuya θα πετύχουν το επαγγελματικό αποτέλεσμα που θέλετε και στο InBeautyLand θα βρείτε τα πάντα, με κορυφαία ποιότητα και ελκυστικές τιμές! Βερνίκια που θρέφουν και δυναμώνουν τα νύχια, top coat με ταχύτατο στέγνωμα, απλά μανό σε πολλές αποχρώσεις ματ ή και γκλίτερ, καθώς και καταπληκτικά προϊόντα brow lamination kit & lash lift kit, γίνονται δικά σας εύκολα και γρήγορα, με ένα click!

Επισκεφθείτε το inbeautyland.gr, επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία με κορυφαία είδη για επαγγελματίες σε τιμές χονδρικής και επενδύστε με τον πιο συμφέρον τρόπο στην επιχείρησή σας!