Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης» Μαργαρίτης Κίρκος, συνεχίζει τις καθημερινές περιοδείες και επισκέψεις του σε ολόκληρο το νομό. Σε κάθε γειτονιά των πόλεων, αλλά και όλα τα χωριά, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τον κόσμο, να ακούει τα προβλήματα, τα παράπονα, τα αιτήματα και τα ζητήματα που τον απασχολούν.
Παράλληλα όμως, πραγματοποιεί συναντήσεις και με τους θεσμικούς εκπροσώπους, ώστε να ενημερωθεί υπεύθυνα και αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν όσους εκπροσωπούν. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Κίρκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κ.Ευάγγελο Ναλμπάντη.
Αφού τον συνεχάρη για τον καθημερινό, τιτάνιο αγώνα που δίνουν ο ίδιος και οι συνάδερφοι του, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν τους ασθενείς, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που του έθεσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και είναι μεταξύ άλλων:
.
1) Έλλειψη προσωπικού, σε όλα τα επίπεδα., Διοικητικό, νοσηλευτικό και τεχνικό.
2) Μονιμοποίηση του Επικουρικού προσωπικού που αυτή την στιγμή είναι με ετήσιες ή 6μηνες συμβάσεις
3) Υποχρηματοδότηση από την Κυβέρνηση
4) Ανεπάρκεια και προβλήματα στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό του νοσοκομείου. Έλλειψη π.χ. σε φορεία, κρεβάτια, καρότσια.
5) Δημιουργία κλάδου νοσηλευτών, με ειδικό μισθολόγιο και ειδικό συνταξιοδοτικό.
Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου δεσμεύθηκε να αναδείξει τα προβλήματα που του έθεσε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων, αλλά και να τα μεταφέρει σε κεντρικό επίπεδο στο κόμμα της «Ελληνικής Λύσης», προκειμένου να ασκηθεί πίεση με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση για επίλυση τους