Οι οικογένειες που δεν έκαναν Πάσχα
Το παιδί που χάθηκε το 2008.
Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του 46χρονου Γιώργο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος επέστρεφε στην πόλη του την Αλεξανδρούπολη και συνάντησε το θάνατο όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του όχημα διακινητή.
Ο διακινητής το Μεγάλο Σάββατο το πρωί στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την αστυνομία, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας οδού και στο ύψος περίπου της Αύρας συγκρούστηκε με όχημα το οποίο κινούνταν κανονικά στην πορεία του.
Ο Έλληνας οδηγός, ο 46χρονος από την Αλεξανδρούπολη πέθανε λίγο αργότερα, ενώ ακόμη 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους.
Τα θύματα είναι πολλά και πιο συχνά είναι τα τροχαία. Οι διακινήσεις δεν σταματούν. Τροχαία ύστερα από καταδίωξη, αλλά χωρίς καταδιώξεις. Άτομα στοιβαγμένα σε αυτοκίνητα, ανήλικοι οδηγοί, χωρίς δίπλωμα.
Διακινήσεις, λαθρομετανάστες που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη, άνθρωποι που δεν έχουν καμία ευθύνη και οικογένειες που θρηνούν, παιδιά συζύγους, συγγενείς.

Σήμερα η Αλεξανδρούπολη, αποχαιρετά τον σύζυγο και πατέρα, που έφυγε ενώ επέστρεφε στο σπίτι του για να κάνει Πάσχα.

Τον Μάιο του 2008, η πόλη της Αλεξανδρούπολη, θρήνησε ένα παλικάρι μόλις 15 ετών. Ένα παιδί, που αν ζούσε σήμερα, πιθανώς θα είχε φτιάξει τη δική του ζωή, θα είχε τη δική του οικογένεια.
Ο 15χρονος, χωρίς να φταίει σε κάτι, αμέριμνος απολάμβανε τη ζωή. Στην οδό Ηροδότου όμως η μοτοσικλέτα του παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε διακινητής και μετέφερε 6 λαθρομετανάστες.
Η είδηση πάγωσε την τοπική κοινωνία.
15 χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Θρηνούμε και πάλι νεκρούς, χάνουμε φίλους, συγγενείς, συνανθρώπους.
Θρηνούμε και θα συνεχίσουμε να θρηνούμε, αν δεν αλλάξει το νομικό πλαίσιο για τις καταδιώξεις, αν συνεχίσουν να φορτώνονται οχήματα με ψυχές που οδηγούνται στο θάνατο.

Το thraki Νεα πριν 5 χρόνια παρουσίασε βίντεο με καταδίωξη στην περιοχή των Φερών

Διαβάστε: Έντεκα άτομα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο σ’ αυτό το αυτοκίνητο

Τροχαίο ύστερα από καταδίωξη