Τις τελευταίες μέρες οι υποψήφιοι βουλευτές πραγματοποιούν συναντήσεις και δίνουν δεκάδες χειραψίες. Πολλές φορές μάλιστα, οι συναντήσεις είναι κάτι περισσότερο από τυπικές. . . καθώς έχουμε δει το φαινόμενο υποψήφιος να συναντά στο πλαίσιο των περιοδειών του, άνθρωπο που γνωρίζει δεκαετίες και τον συναντά για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του τόπου. . .
Είναι λίγο σουρεαλιστικό, ο υποψήφιος να συναντά τον δήμαρχο, τον πρόεδρο ή τον εκπρόσωπο για να μάθει για τα προβλήματα. Αν περίμενε για να ενημερωθεί από τη συνάντηση, τότε κάτι θα είχαμε χάσει στο μεσοδιάστημα. Ας μην κρυβόμαστε, αυτές οι συναντήσεις είναι συναντήσεις της φωτογράφισης. . .
Έχουμε και το φαινόμενο υποψήφιοι να συναντιούνται στους ίδιους χώρους, αλλά επειδή ανήκουν σε άλλο κόμμα, οι χειραψίες τους να μην αποτυπώνονται σε φωτογραφίες.
Ο Βασίλης Τσολακίδης, υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δεν έχει αποφύγει κι αυτός τις «προβλεπόμενες» συναντήσεις, αλλά επιλέγει κάτι που τον κάνει να διαφέρει. Επιλέγει την προβολή του τόπο του, πέρα από την ανάδειξη των προβλημάτων.
Μπορεί να αναδεικνύει το μέγιστο πρόβλημα με τα πανάκριβα καύσιμα στον Έβρο, δεν παραλείπει όμως να μας θυμίζει ότι ο Έβρος έχει απίστευτες ομορφιές.

Το απολιθωμένο δάσος του Φυλακτού – Λευκίμμης, παραμένει άγνωστο για πολλούς κι αυτό θέλει να αλλάξει ο υποψήφιος.
Σε ανάρτησή του τονίζει:
Γνωρίζατε πως στην περιοχή του Έβρου υπάρχει ένα απολιθωμένο δάσος ηλικίας 40.000.000 ετών; Πρόκειται για το δάσος Λευκίμης-Δαδιάς-Σουφλίου το οποίο έχει τη δυναμική για να γίνει ένας κορυφαίος οικοτουριστικός προορισμός για επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η ανάπτυξη πρέπει να είναι συνδεδεμένη με την προστασία της φύσης και των προορισμών.

Μία διαφορετική προεκλογική προσέγγιση, πράγματι αξιοσημείωτη.