Ούτε προεκλογικό γραφείο, ούτε γραφείο συνεργατών, ούτε παράρτημα επιχείρησης με ταμπέλα το όνομά του, ούτε συνεργείο διανομής προεκλογικού υλικού.
Ο Σπύρος Δέδογλου, υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σηκώνει σχεδόν μόνος το βάρος του προεκλογικού του αγώνα. Λίγοι και καλοί είναι οι φίλοι που τον βοηθούν και φυσικά το οικογενειακό του περιβάλλον.
Με το αυτοκίνητό του, προσπαθεί να καλύψει τα εκατοντάδες χιλιόμετρα καθημερινά, για να βρεθεί σε όσα το δυνατόν περισσότερα σημεία του Έβρου.
Κι ενώ έχει να δώσει τον αγώνα βασιζόμενος στις δικές του αποκλειστικά δυνάμεις, έχει να ξεπεράσει και το πρόβλημα της απόστασης.
Ο Σπύρος Δέδογλου, είναι ο μοναδικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, ο οποίος δεν μένει σε μεγάλο αστικό κέντρο, αλλά σε χωριό, έστω κι αν αποτελεί έδρα πρώην δήμου.
Καθημερινά ξεκινάει από το Τυχερό και στη διασταύρωση του Προβατώνα θα κάνει δεξιά και Σουφλί και πάνω και αριστερά για Φέρες και κάτω.

Οι καθημερινές μετακίνησεις πάντως του κόστισαν και μία κλήση, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί λίγο πάνω από το όριο ταχύτητας στον κάθετο άξονα του Έβρου, αλλά τη γλύτωσε με το μικρότερο χρηματικό πρόστιμο, καθώς η παράβαση ήταν οριακή. Αν του έπαιρναν το δίπλωμα σε προεκλογική περίοδο, θα έπρεπε να βρει και οδηγό, κάτι που ίσως να αποτελεί πολυτέλεια για τον Σπύρο κι όχι για άλλους.