Μετά την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, ο Χρήστος Τσάνταλης παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο «Γιατί χλευάζεις ότι σε πονά» και στην Ορεστιάδα.
Ο συγγραφέας, μίλησε για το βιβλίο του, πλαισιωμένος από την δικηγόρο Κατερίνα Μπέρδου και την εκπαιδευτικό Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας Κατερίνα Φωτιάδου.
Η παρουσίαση που εξελίχθηκε σε μία όμορφη συζήτηση, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Βιέννη, με τους συμμετέχοντες να παίρνουν ερεθίσματα για την ανάγνωση της πρώτης συγγραφικής προσπάθειας του δικηγόρου και μουσικού Χρήστου Τσάνταλη.

Από το οπισθόφυλλο
Στις θάλασσες της νύχτας αποφάσισα να καλέσω για παρέα καταραμένους και φωτισμένους, ποιητές, στρατηλάτες, υπεράνθρωπους και εύθραυστες ψυχές, μυθικούς ήρωες και αρχέτυπα, ο λόγος, να αναζητήσω τη γνώμη τους για όλα όσα μας βασανίζουν, να ψάξω τις απαντήσεις στα πανανθρώπινα ερωτήματα, να μετρήσω τι αξίζει πραγματικά, γύρισα πίσω έσκαψα μέσα μου και διάλεξα για ξεναγό τον απόλυτο ήρωα, αυτόν που έδειχνε να βρίσκει πάντα τη λύση ακόμα και όταν ο ουρανός σκοτείνιαζε πολύ, όταν οι μάχες θαρρείς πως χάθηκαν.. ελπίζω να απολαύσετε και εσείς φίλοι μου το ταξίδι παρέα με τον Οδυσσέα.

Ο Χρήστος Τσάνταλης αποκάλυψε ότι έχει γράψει ακόμη δύο βιβλία, χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία, καθώς το «Γιατί χλευάζεις ότι σε πονά» κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες από τις εκδόσεις BlowOwl.