Αποδοχή στο πρόσωπο του βουλευτή Έβρου δείχνει η μεγάλη συμμετοχή πολιτών στην προεκλογική του συγκέντρωση για το βόρειο τμήμα του Έβρου – Κατάμεστη η αίθουσα

Μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Βιέννη στην Ορεστιάδα από τον Σταύρο Κελέτση. Ο βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας, μίλησε από καρδιάς για το έργο του την προηγούμενη τετραετία και ζήτησε τη στήριξη των ψηφοφόρων για ακόμη μία φορά. Ο κ. Κελέτσης, τόνισε χαρακτηριστικά  στην ομιλία του: «Δεν ζητώ την ψήφο σας. Ζητώ κάτι άλλο. Ζητώ να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί στην κρίση σας. Ζητώ να μπω στη σύγκριση. Στη σύγκριση με όλους. Στη σύγκριση εντός του Έβρου, εγώ θα έλεγα και εκτός του Έβρου, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Θέλω να είστε απλά δίκαιοι. Πιστεύω ότι αν μπείτε σ’ αυτή τη διαδικασία της σύγκρισης και της δίκαιης και αντικειμενικής κρίσης, τον έναν σταυρό από  τους δύο θα τον δώσετε στον Κελέτση».

Από την ομιλία δεν έλειψε και το χιούμορ, καθώς ζήτησε από τους ψηφοφόρους να τον συγκρίνουν σε όλα, αλλά όχι στο μπόι, γιατί υστερεί.

Όσον αφορά στην επέκταση των δομών στο Φυλάκιο, χαρακτήρισε τον τρόπο που παρουσίασε αρχικά το θέμα ο αρμόδιος υπουργός άκομψο και απαράδεκτο, ενώ παρουσίασε και βίντεο από ομιλία του στη βουλή, στην οποία τόνιζε ότι δεν πρέπει να γίνει αύξηση του αριθμού των διαμενόντων.

Μίλησε για πολιτική εκμετάλλευση του θέματος. «Δείτε τους υποψηφίους της ακραίας και λαϊκιστικής δεξιάς, εδώ στον Έβρο, στην περιοχή μας. Όλοι προέρχονται από εκείνους τους αγώνες. Ήταν οι μπροστάρηδες με τους ντουντούκες , με τις αλυσίδες, οι αγωνιστές για το ΚΥΤ», υπογράμμισε.

Ο Στάυρος Κελέτσης, κατά την τελευταία κοινοβουλευτική θητεία, ήταν πρόεδρος της προανακριτικής για το θέμα του πρώην υπουργού Νίκου Παπά. Ο κ. Παπάς είχε καταθέσει μήνυση στον Σταύρο Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών, με τον κ. Κελέτση να διαψεύδει ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Ο Σταύρος Κελέτσης από την ακριτική Ορεστιάδα απάντησε λέγοντας: «Για μένα πρέπει να σας πω, ότι αυτή η μήνυση είναι το μεγαλύτερο παράσημο που πήρα στην πολιτική μου διαδρομή».

Ανάπτυξη στο βόρειο τμήμα του Έβρου

Να δώσουμε περισσότερα αναπτυξιακά κίνητρα στον βόρειο Έβρο, ενώ καταχειροκροτούμενος είπε ότι δεν πρέπει να γίνει αποκοπή στο βόρειο τμήμα του Έβρου. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο παράδειγμα της Καστοριάς, η οποία ήταν ισχυρή και οικονομικά περιφέρεια και κατάντησε μονοεδρική. Λύση είναι να αγωνιστούμε όλοι μαζί για παλέψουμε όλοι μαζί, με στοχευμένες πολιτικές για το βόρειο Έβρο, είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε και στο πόρισμα της διακομματικής .

 

Εντός της εβδομάδας ο κ. Κελέτσης, θα πραγματοποιήσει ομιλία και στην Αλεξανδρούπολη.