Με δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις στις Φέρες και στο Τυχερό, ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σπύρος Δέδογλου. Ο κ. Δέδογλου ο οποίος δίνει τον αγώνα κυριολεκτικά μόνος του, χωρίς δίκτυο συνεργατών και συνεργείο διανομής προεκλογικού υλικού, θα κλείσει την προεκλογική περίοδο στο Τυχερό, το χωριό όπου μένει, εργάζεται και δραστηριοποιείται.
Την Παρασκευή στις 20:00 στο cafe Tzikos θα μιλήσει με τους κατοίκους του Τυχερού, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχει και ο αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης.
Την Τετάρτη στις 20:00 στις Φέρες, στο cafe Antique θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Κολγιώνης.
Το θέμα και των δύο συγκεντρώσεων είναι: «Μπορεί να αναζωογονηθεί ο τόπος μας»;

Ο Σπύρος Δέδογλου, ελπίζει ότι οι ψηφοφόροι θα εκτιμήσουν όχι μόνο τις θέσεις, αλλά και τον αγώνα που έδωσε στην προεκλογική περίοδο. Έναν αγώνα μοναχικό, με υποστηριχτές λίγους φίλους και το «σαραβαλάκι» του, ένα αυτοκίνητο 20ετίας που τελικά κρίθηκε αξιόπιστο για να τον μεταφέρει σε κάθε γωνιά του Έβρου.