Ο δήμαρχος παραδέχεται ότι δεν υπάρχει ρεύμα και νερό. . .

Αγανακτισμένοι γονείς με τη διοίκηση του δήμου Διδυμοτείχου, τηλεφωνούν στον πρώην δήμαρχο Χρήστο Τοκαμάνη και διαμαρτύρονται.
Ο λόγος είναι ότι το γυμναστήριο του σταδίου της πόλης όχι μόνο έμεινε χωρίς νερό όπως καταγγέλλει ο Χρήστος Τοκαμάνης, αλλά έμεινε και χωρίς ρεύμα.
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, επί της διοίκησης του δημάρχου Χατζηγιάννογλου, ο οποίος ηγείται του συνδυασμού «Απ’ την αρχή» καταγράφηκε να κόβεται το ρεύμα, λόγω απλήρωτου λογαριασμού. Και αυτό δεν το καταγγέλλει μόνο ο πρώην δήμαρχος, το παραδέχεται και ο δήμαρχος.
Πέρα από εξωφρενικό του να κόβεται το ρεύμα σε δημοτικό κτήριο γιατί δεν πληρώθηκε ο λογαριασμός, είναι και παράξενο.
Αλήθεια που αλλού έχει κοπεί ρεύμα δημοτικού χώρου, επειδή δεν πληρώθηκε ο λογαριασμός;
Τα ερωτήματα γιατί δεν πληρώθηκε, ποιος ευθύνεται κτλ, δεν έχουν ίσως καμία σημασία, γιατί το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, δεν μπαλώνεται, δεν διορθώνεται.
Καταγράφηκε και με την παραδοχή του ίδιου του δημάρχου.
Και ο δήμαρχος μπορεί να παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα, οι γονείς όμως διαμαρτύρονται στον πρώην δήμαρχο, ο οποίος όταν ήταν δήμαρχος δεν είδε κάποιο δημοτικό κτήριο στο σκοτάδι. . .

Ο νυν δήμαρχος μιλώντας στο radiomaximum δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη. Η παράλειψη όμως δεν έχει να κάνει με τη συγγνώμη.
Με το απλήρωτο ρεύμα έχει να κάνει και με το κομμένο νερό, για το οποίο ο Χρήστος Τοκαμάνης καταγγέλλει τα εξής: » Εδώ και επτά μήνες έχει κοπεί το νερό στο κλειστό γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ογδόντα περίπου παιδιά της πόλης, τα οποία προπονούνται σε αυτό, να κουβαλάνε νερό στα μπιτόνια από τις εξωτερικές βρύσες, για να καθαρίσουν τις τουαλέτες του.
Επιπροσθέτως, πριν από ενάμιση μήνα ο Δήμος έκοψε το νερό και στις εξωτερικές βρύσες, οπότε πλέον μικρά παιδιά αναγκάζονται να φέρνουν νερό από το σπίτι τους».

Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση και ευτυχώς γενικά με τις συγγνώμες δεν λύνονται τα προβλήματα.
Αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη, είτε την πράξη την πάρεις από το τέλος είτε απ’ την αρχή, που μπορεί να μην έχει τέλος ή το τέλος να είναι κοντά.
Ίσως πιο κοντά απ’ όσο φαντάζονται οι κατά φαντασία πρώτοι βουλευτές, οι οποίοι την Κυριακή θα πάθουν τέτοια κατραπακιά που δεν θα την περιμένουν ούτε οι αντίπαλοί τους.