Γεύμα στη «ΓΑΙΑ» στο Σπήλαιο Ορεστιάδας –αντι κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης– παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βασίλης Τσολακίδης. Ο κ. Τσολακίδης, επέλεξε τη ΓΑΙΑ και το Τρίγωνο συμβολικά και ουσιαστικά, θέλοντας να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της περιοχής στον πρωτογενή τομέα. «Να υποστηρίξουμε την ιδέα του πλούτου που έχει ο Έβρος και η Θράκη γενικά, αλλά κυρίως ο βόρειος Έβρος δηλαδή τη φύση που παράγει προϊόντα τα οποία θρέφουν ανθρώπους. Αυτά τα προϊόντα πρέπει να τα προσέξουμε, να παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, να τα πιστοποιούμε, να τα μεταποιούμε και να τα διαθέτουμε στις αγορές. Αυτό είναι το μέλλον της περιοχής. Αυτό ήταν και το παρελθόν της, όταν ευημερούσε εδώ και 2000 χρόνια και τάιζε ουσιαστικά τη μεγαλύτερη πόλη του κόσμου την Κωνσταντινούπολη. Αυτό πρέπει να ξανακάνουμε εδώ και να φέρουμε τους νέους να δουλεύουνε, να έχουν καλό εισόδημα, να χαίρονται τη φύση και να ζούνε όλοι μαζί ειρηνικά και να χαίρονται τις γειτονικές χώρες. Αυτή την ιδέα θέλω να δείξω εδώ υπάρχει αυτός ο πυρήνας του συνεταιρισμού των γυναικών ΓΑΙΑ που εδώ και χρόνια προσπαθεί να κάνει αυτό το πράγμα. Θέλουν στήριξη, θέλουν κρατική μέριμνα και στοχευμένες χρηματοδοτήσεις για να μπορέσουν να αναπτυχθούν τέτοιες μικρές επιχειρήσεις και σιγά σιγά να αποκτήσουν τη δύναμη να σταθούν μόνες τους στα πόδια. Αυτό είναι το όραμά μου, αυτό είναι το όραμα του Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα γίνει από τη νέα κυβέρνηση», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Τσολακίδης.

Από το χώρο της ΓΑΙΑΣ στο Σπήλαιο, πέρασαν πολλοί, γνώρισαν το συνεταιρισμό, τις γεύσεις και τις προτάσεις του κι αυτό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη για το Τρίγωνο λόγω της πρωτοβουλία του Βασίλη Τσολακίδη.

 

Ο Βασίλης Τσολακίδης, στο τελευταίο του μήνυμα προς τους ψηφοφόρους αναφέρει:

Γιατί ζητώ την ψήφο σας

Φίλες και φίλοι.
Συντοπίτες και συντοπίτισσες.

Μας χωρίζουν πια λίγες ώρες από τις κάλπες της Κυριακής.
Οι εκλογές είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας. Και στην Δημοκρατία η συμμετοχή των πολιτών κάνει τη διαφορά.
Η αποχή δεν είναι λύση. Αποχή σημαίνει λευκή εντολή σε κάποιους να κάνουν ό,τι θέλουν. Να αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα.
Στη Δημοκρατία είναι σημαντικό να εκφράζουμε μέσα από την ψήφο μας ακόμα και τη δυσαρέσκειά μας προς τους πολιτικούς που μας απογοήτευσαν.
Αυτή τη φορά στήριξε υποψήφιους που θέλουν και μπορούν, όταν βρεθούν σε θέση ευθύνης να βοηθήσουν τον τόπο μας.
Να δώσουν λύσεις και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Γι’ αυτό, στις 21 Μαΐου ο Έβρος δεν έχει δίλημμα.
Ψηφίζει αξιοκρατία, αξιοπρέπεια.
Προοπτική για Ανάπτυξη και Προκοπή!

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό και Βασίλη Τσολακίδη για τον Έβρο που θέλουμε και μπορούμε!