Δεν έχουν άκρη. . . τα περιστατικά με εντοπισμό κλεμμένων οχημάτων στη Θράκη. Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φύλαξης Φερών, συνέλαβαν έναν άνδρα, γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο. Κι εκεί που θεωρείς βάσει της εμπειρίας από προηγούμενα περιστατικά ότι το όχημα θα είχε κλαπεί το πολύ πολύ από την Αθήνα, διαπιστώνεις ότι το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί υπεξαίρεση στις 6 Ιουνίου σε αστυνομική υπηρεσία της Κρήτης.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, διακινητής οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα για μία περίπου ώρα, να διακοπεί η κυκλοφορία.

Το Σάββατο στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων από αστυνομικούς του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Κήπων της διεύθυνσης αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών
διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.