Τον υποψήφιο περιφερειάρχη που θα στηρίξει στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη συστήσει επιτροπή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η οποία αποτελείται από τους:

Συντονιστής : Κώστας Σκανδαλίδης
1. Βαγγέλης Αργύρης
2. Βασίλης Βαλασόπουλος
3. Καλλιόπη Γιαννοπούλου
4. Σίμος Δανιηλίδης
5. Πάρις Κουκουλόπουλος
6. Γαβριήλ Κουρής
7. Ξενοφών Μανιατογιάννης
8. Νίκος Μήλης
9. Κατερίνα Μπατζελή
10. Μανώλης Όθωνας
11. Κων/νος Παπαγεωργίου
12. Γιώργος Πετρίδης
13. Νίκος Σαλαγιάννης
14. Χριστίνα Σταρακά
15. Δημήτρης Τσιμπανάκος
16. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος

Στην ΑΜΘ θα συνεδριάσουν οι νομαρχιακές προκειμένου να συζητηθούν τα πρόσωπα τα οποία θα προταθούν, αλλά και ποιοι θα μετέχουν στα ψηφοδέλτια. Το thraki Νεα, αποκάλυψε ήδη δύο ονόματα που ακούγονται. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος μιλώντας στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά FM 90,1 με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή τόνισε:
Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή ούτε deals κορυφής, ούτε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα να μοιράσουν τα ιμάτια της αυτοδιοίκησης. Εμείς δεν είμαστε αυτής της λογικής. Έχουμε και τα πρόσωπα και τις παρατάξεις, όπως και στα δύσκολα χρόνια, ώστε να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους της χώρας, απηχώντας τις δικές μας απόψεις για την αυτοδιοίκηση, την περιφερειακή ανάπτυξη, και εκφράζοντας αυθεντικά τις ανάγκες των πολιτών στην τοπική κοινωνία .