Ξεκάθαρη στάση από τον Αποστόλη Δαβή.

Αρνητικά γνωμοδότησε το δημοτικό συμβούλιο Σουφλίου στην εισήγηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μιχαλη Πιτιακούδη στο θέμα: “Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος δήμου Σουφλίου 2023”. Κατά τις τοποθετήσεις ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Πουλιλιός τόνισε ότι η παράταξή του δεν ψηφίζει το θέμα. “Την πρώτη φορά δεν το ψηφίσαμε γιατί δεν μας είπατε ποιος δρόμους θα κάνετε και θα μπορούσατε σήμερα να μας πείτε γιατί είχατε μία εβδομάδα περιθώριο στη ΔΕ Ορφέα ποιους δρόμους θα κάνετε και δεύτερον όταν ο σύλλογος αιμοδοτών Τυχερού είχε ζητήσει έναν Η/Υ είπατε ότι δεν έχετε ίδια έσοδα και τους δώσατε έναν μεταχειρισμένο. Σήμερα εδώ λέτε ότι θα γίνουν από ίδια έσοδα και ΣΑΤΑ, γι’ αυτό κι εμείς δεν ψηφίζουμε αυτή την τροποποίηση.
Ερώτημα για το αν έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις από ίδια μέσα και ΣΑΤΑ στο Τυχερό, κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σάκης Δημούτσης, με τον δήμαρχο να απαντάει ότι έχουν γίνει στον Προβατώνα κι ένα κομμάτι στο Τυχερό.
Για το θέμα ο δήμαρχος Σουφλίου υποστήριξε ότι είναι έργα ουσίας κι ότι δεν έχουν γίνει οι τεχνικές μελέτες γιατί πρώτα πρέπει να εγκριθεί η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος.
Τελικά η τροποποίηση δεν εγκρίθηκε, παρά το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Δαβής ψήφισε υπέρ. Στην ψηφοφορία υπερψήφισαν 10, καταψήφισαν 12 ενώ ο Παναγιώτης Μιδάλκος (Λαϊκή Συσπείρωση) ψήφισε παρόν.