Το περιεχόμενο μίας από τις τηλεφωνικές κλήσεις οι οποίες σε χαροποιούν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν και άνθρωποι που εκτιμούν την προσφορά, μεταφέρει το thraki Νεα.
Το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο του thraki Νεα και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν μία κυρία η οποία μας ζήτησε να μεταφέρουμε το ευχαριστήριο μήνυμά της προς το προσωπικό του κέντρου υγείας Ορεστιάδας τονίζοντάς μας ότι «αυτό πρέπει να γίνει γνωστό».
Η γυναίκα μας περιέγραψε την περιπέτεια υγείας συγγενικού της προσώπου, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα σε κάτω άκρο και καθημερινά επισκέπτεται το κέντρο υγείας Ορεστιάδας. Όπως μας ανέφερε οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες τους εξυπηρετούν στην είσοδο προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται και πάντα με χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα. Μάλιστα μας ανέφερε ότι όταν τους είπαν ότι θα τελειώνουν με τις επισκέψεις οι νοσηλεύτριες χάρηκαν ιδιαίτερα γιατί θα μπει τέλος στην ταλαιπωρία τους, αλλά παράλληλα τους τόνισαν ότι θα τους λείψουν.
«Αυτό πρέπει να γίνει γνωστό» μας τόνισε η κυρία στο τηλέφωνο και μας ζήτησε με ευγένεια να μεταφέρουμε το ευχαριστήριό της.
Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, απ’ το να μεταφέρουμε αυτό το τηλεφώνημα, αυτή την τηλεφωνική κλήση, που διαφέρει από τις συνηθισμένες στα ΜΜΕ.