Στις Καστανιές Έβρου και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιείται από το 1995, η «Συνάντηση Νέων – Άρδας», όπου συναντώνται νέοι από όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια. Εκτός από τις μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποιούνται πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, δράσεις προβολής τοπικής παράδοσης, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες. περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος. «Νέοι» όλων των ηλικιών, συναντώνται και κατασκηνώνουν για πέντε μέρες στο «ποτάμι του πολιτισμού», όπου με οδηγό τη μουσική και διάφορες παράλληλες δράσεις, στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.
Φέτος οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι 26 – 30 Ιουλίου 2023.

Με τις καλύτερες προοπτικές διασκέδασης ξεκινάνε απόψε οι εκδηλώσεις της 27ης συνάντησης νέων στις Καστανιές Έβρου.
Απόψε η συνάντηση ξεκινάει με τον Γιώργο Σαμπάνη την Παυλίνα Βουλγαράκη και τον Πιλάτο Κουνατίδη.

«Ετοιμάσου να νοιώσεις την μοναδική εμπειρία και τον παλμό της μουσικής, στη μέση του καυτού καλοκαιρού, με την μαγεία που προσφέρει η φύση δίπλα στον δροσιστικό ποταμό Άρδα!!!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η συνάντηση νέων αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για το βόρειο τμήμα του Έβρου και η αναμονή για όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη διοργάνωση φτάνει στο τέλος της, καθώς απόψε οι πενθήμερες εκδηλώσεις ξεκινούν.

Η πρόσβαση στον χώρο των εκδηλώσεων είναι εύκολη, ενώ για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάποιο δικό τους μέσο, υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Έβρου.